> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nog 22… (tot de 2.000)

15 maart 2016

Mijlpaal

Nog 22 leden. Dan bereikt V&VN VS de mijlpaal van 2.000 leden. Tweeduizend stemmen om gezamenlijk te laten horen ter promotie van ons mooie beroep. Tweeduizend ambassadeurs van de taakherschikking! Heeft u het wel eens over de afdeling met uw collega’s? Kunt u aan hen uitleggen waarom u lid bent? Ja toch?! Praat er eens over met uw collega; wie weet is hij of zij nog geen lid. Wijs hen op de voordelen van het lidmaatschap:

  • vertegenwoordiging van de verpleegkundig specialist
  • belangenbehartiging
  • 4x per jaar het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist
  • korting op het jaarcongres van V&VN VS in oktober
  • delen van kennis en ervaring via de netwerken

Klik hier om te lezen hoe u lid kunt worden.

Vergoeding werkgever

In veel gevallen wordt het lidmaatschap van V&VN en V&VN VS overigens (deels) vergoed door de werkgever. Klik hier voor de informatie die V&VN hierover heeft opgesteld.

Kracht van het getal

Volgens het RSV zijn er op dit moment zo’n 3.500 verpleegkundig specialisten en verpleegkundig specialisten in opleiding. Waarom zijn zij niet allemaal lid van onze afdeling? Wat moeten we doen om hen te bewegen lid te worden?

2.000, een mooi getal, maar zonder de macht van het getal lukt het niet om de verpleegkundig specialist beter op de kaart te zetten bij bijvoorbeeld zorgverzekeraars. Door de kracht van het getal kunnen we de bevoegdheden en kennis van de verpleegkundig specialist om te zetten in een zelfstandige behandelrelatie met onze doelgroep.

Bijzondere gebeurtenis

V&VN VS vindt het bereiken van het 2.000ste lid een bijzondere gebeurtenis. Het 2.000ste lid beloven wij een speciale vermelding en verrassing. Lees hier verder.