> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Het lidmaatschap

Waarom lid worden?

Waarom lid worden van V&VN VS? De macht van het getal maakt dat het gemakkelijker is om de verpleegkundig specialist in Nederland beter op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld bij zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Ook wordt V&VN VS alleen gevraagd als gesprekspartner als duidelijk is dat een groot deel van de achterban door hen vertegenwoordigd wordt. Door de kracht van het getal kunnen we de bevoegdheden en kennis van de verpleegkundig specialist om te zetten in een zelfstandige behandelrelatie met onze doelgroep.

Wie kan er lid worden ?

Leden van V&VN VS kunnen zijn, zij die afgestudeerd zijn aan een NVAO erkende opleiding tot verpleegkundig specialist of zij die in opleiding zijn tot verpleegkundig specialist. Ook donateurs kunnen lid worden van V&VN VS.

Voordelen van het lidmaatschap

Hoe kunt u lid worden ?

Aanmelden als lid van V&VN VS kan via de website van V&VN: www.venvn.nl.

U kunt zich online aanmelden door te klikken op “Lid worden”. Vervolgens wordt u verzocht een account aan te maken. Vul uw e-mailadres in en persoonsgegevens in. U krijgt dan een e-mail om uw account te activeren. Na het inloggen op uw account, kunt u zich aanmelden als lid van V&VN en van V&VN VS.

Vergeet niet om specifiek uw lidmaatschap van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten aan te vinken!

Na het verzenden wordt de aanmelding doorgevoerd en ontvangt u doorgaans binnen 3 werkdagen bericht.

Vergoeding werkgever

In veel gevallen wordt het lidmaatschap van V&VN en V&VN VS overigens (deels) vergoed door de werkgever. Klik hier voor de informatie die V&VN hierover heeft opgesteld.