> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Het lidmaatschap

Waarom lid worden?

Waarom lid worden van V&VN VS? De macht van het getal maakt dat het gemakkelijker is om de verpleegkundig specialist in Nederland beter op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld bij zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Ook wordt V&VN VS alleen gevraagd als gesprekspartner als duidelijk is dat een groot deel van de achterban door hen vertegenwoordigd wordt. Door de kracht van het getal kunnen we de bevoegdheden en kennis van de verpleegkundig specialist om te zetten in een zelfstandige behandelrelatie met onze doelgroep.

Wie kan er lid worden ?

Leden van V&VN VS kunnen zijn, zij die afgestudeerd zijn aan een NVAO erkende opleiding tot verpleegkundig specialist of zij die in opleiding zijn tot verpleegkundig specialist. Ook donateurs kunnen lid worden van V&VN VS.

Voordelen van het lidmaatschap

Hoe kunt u lid worden ?

Aanmelden als lid van V&VN VS kan via de website van V&VN: www.venvn.nl. Of gebruik de QR-code.

QR code lidmaatschap (V&VN)

U kunt zich online aanmelden door te klikken op “Lid worden”. Vervolgens wordt u verzocht een account aan te maken. Vul uw e-mailadres in en persoonsgegevens in. U krijgt dan een e-mail om uw account te activeren. Na het inloggen op uw account, kunt u zich aanmelden als lid van V&VN en van V&VN VS.

Lees ook de handleiding voor het lidmaatschap.

Vergeet niet om specifiek uw lidmaatschap van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten aan te vinken!

Na het verzenden wordt de aanmelding doorgevoerd en ontvangt u doorgaans binnen 3 werkdagen bericht.

Contributie 2020/2021

Om lid te zijn van V&VN VS, dient u eerst lid te worden van V&VN.

Het basislidmaatschap van V&VN bedraagt in 2020: €69. Het basislidmaatschap van V&VN bedraagt in 2021: €74.

Het lidmaatschap van V&VN VS bedraagt in 2020 en 2021: €81.

Het contributiejaar loopt van januari tot en met december. De contributie van V&VN VS wordt ieder jaar vastgesteld door de Afdelingsvergadering, die toegankelijk is voor alle leden van de afdeling.

Vergoeding werkgever

In veel gevallen wordt het lidmaatschap van V&VN en V&VN VS overigens (deels) vergoed door de werkgever. Klik hier voor de informatie die V&VN hierover heeft opgesteld.