> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Jaarcongres V&VN VS

V&VN VS organiseert het jaarcongres V&VN VS

Na een uitstapje naar het ICN-NP/APN Congres in Rotterdam, organiseren wij dit jaar weer ons eigen jaarcongres. Omdat we flink gegroeid zijn voor het eerst niet in het vertrouwde Papendal, maar op een nieuwe locatie: hotel- en congrescentrum NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Een veelbelovende locatie waar men veel ervaring heeft met grotere congressen. NH Leeuwenhorst is voorzien van alle gemakken om het 11de jaarcongres excellent te laten verlopen.

De congrescommissie heeft dit jaar voor het overkoepelende thema “Inspireren en excelleren” gekozen, een thema dat tijdens de plenaire sessies uitgebreid aan bod zal komen. Wij hebben een aantal bijzonder inspirerende en excellente plenaire sprekers voor jullie geselecteerd. We houden ze nog even geheim, maar een klein tipje van de sluier kunnen we vast oplichten: qua inspiratie kunnen we van de ruimtevaart nog wel het een en ander opsteken.

Daarnaast zal er in meer dan 70 parallelsessies (zowel workshops als presentaties) verder ingegaan worden op specifieke onderdelen van het “vak” van de verpleegkundig specialist.
Thema’s die behandeld worden zijn de rol van “zelfstandig behandelaar” maar ook “wetenschappelijk onderzoek”, “onderwijs en opleiden”, “regievoerend behandelaar”, “kwaliteit van zorg ontwikkelen” en “leiderschap tonen” krijgen een podium.
Thema’s zoals beschreven in ons onlangs gepresenteerde nieuwe beroepsprofiel!

Ook de netwerken krijgen een belangrijk podium tijdens het jaarcongres! En natuurlijk zal ook dit jaar de Els Borst Prijs uitgereikt worden aan een genomineerde verpleegkundig specialist. Nomineer dus vandaag nog een verdienstelijke verpleegkundig specialist!

Alle onlangs afgestudeerde verpleegkundig specialisten kunnen in aanmerking komen om hun “VIOS afstudeerproject” te presenteren. Daarnaast willen we alle verpleegkundig specialisten stimuleren om hun onderzoeksproject in te sturen om in aanmerking te komen voor een posterpresentatie.

Op de feestavond 3 oktober, die natuurlijk op een bij Noordwijkerhout passende locatie gehouden wordt is er natuurlijk ook ruimte om onze successen van de afgelopen jaren te vieren.

Het 11de jaarcongres wordt georganiseerd op 3 en 4 oktober 2019 in Congrescentrum NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.

Meer informatie over het programma vindt u op de website van het jaarcongres. Uiteraard is er ook dit jaar weer korting voor leden van V&VN VS. Alle reden dus om lid te worden!

Meer informatie is te vinden op: www.jaarcongresvenvnvs.nl.