> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Filter op jaar
Filter op categorie

Herhaling: onderzoek informatiebehoefte VS door farmacie

11 mei 2018
Inmiddels hebben bijna 80 verpleegkundig specialisten (in opleiding) deelgenomen aan het onderzoek naar de informatie- en communicatie behoeften van de verpleegkundig specialist. De vragenlijst kan nog tot en met 19 mei aanstaande ingevuld worden. Het doel is om minimaal 120 reacties te krijgen. De vragenlijst is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuten in beslag.
> lees verder

Onderzoek informatiebehoefte VS door farmacie

02 mei 2018
De farmaceutische zorg verandert snel, nieuwe inzichten en ontwikkelingen beïnvloeden de manier van werken. Als professional in de zorg wil je graag op de hoogte blijven van deze veranderingen. Voor organisaties die informatie verspreiden is het op dit moment nog niet bekend hoe de beroepsgroep verpleegkundig specialisten zichzelf informeert en hoe zij door anderen geïnformeerd willen worden. Met dit onderzoek is het de bedoeling om daar inzicht in te krijgen en zo op jullie wensen in te kunnen spelen.
> lees verder

Aanvullende informatie functiewaardering VS

02 mei 2018
De pagina over de functiewaardering van de VS is herzien door ons bestuurslid Jeanet van Essen. Op deze pagina kunt u meer vinden over vragen rondom functiewaardering (hetgeen breder is dan salariëring). Op de volgende vragen wordt op deze pagina een antwoord gegeven. Nieuw is onder meer een update van de herindeling van de functie verpleegkundig specialist GGZ.
> lees verder

Verpleegkundig specialisten in het nieuws... (maart en april 2018)

30 april 2018
Een overzicht van verpleegkundig specialisten in het nieuws. Ditmaal een overzicht van de maanden maart en april 2018. Ditmaal onder meer aandacht voor voorzitter Irma de Hoop in Arts en Auto, meetinstrumenten in de palliatieve zorg, een artikel over het werk van collega Michèle Vranken ten aanzien van pijnbestrijding bij kinderen en voor personeelstekorten in de GGZ. En verpleegkundig specialisten waren ook op andere manieren in het nieuws.
> lees verder

Promotie Annette Galema-Boers

27 april 2018
En dan nog even dit, met vertraging, maar het vermelden waard. Op 31 maart 2018 heeft Annette Galema-Boers als derde verpleegkundig specialist in het Erasmus MC te Rotterdam haar proefschrift verdedigd. Het onderwerp van haar promotie is: "Management of Patients with Familial Hypercholesterolemia, cure and care". Namens het bestuur van V&VN Verpleegkundig Specialisten was Bas Bol, penningmeester, aanwezig om haar te feliciteren.
> lees verder