> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Filter op jaar
Filter op categorie

Het Cardio-Café: Gratis geaccrediteerde webinar.

30 juli 2021
In deze webinar gaan Jan Willem Borleffs, Erna Vossebelt, Annemarie van Drimmelen, Jan Willem Niemeijer en Gun Verhaest dieper in op de behandeling van hartfalenpatiënten en de laatste ontwikkelingen hierin.
> lees verder

De verpleegkundig specialist: klaar voor de toekomst!

31 januari 2019
Een van de nieuwere beroepsgroepen in de zorg, de verpleegkundig specialist, heeft de patiënt en de zorg steeds meer te bieden! De beroepsvereniging heeft dit opgeschreven in een vernieuwd beroepsprofiel dat op 31 januari 2019 gepresenteerd wordt. Omdat de zorg snel verandert, en het beroep van VS relatief nieuw is, was het nodig om de vakkennis opnieuw te beschrijven.
> lees verder

LinkedIn VenVN VS tijdelijk niet zichtbaar/ leesbaar

24 mei 2023
Naar aanleiding van een reguliere vraag aan het LinkedIn helpcentrum, heeft de securitydesk van LinkedIn ons account geblokkeerd! Er wordt aan een oplossing gewerkt, maar onduidelijk is wanneer dit opgelost zal zijn.
> lees verder

tweede aflevering in podcastserie LEF!

11 mei 2023
Beste collega’s, Vandaag is de tweede aflevering van de podcastserie LEF online gepubliceerd!Het gaat om deel 1 van het tweeluik ‘De VS acute zorg:bekwaam en bevoegd in de praktijk’, met Rosetta en Lennert. Deel 2, waarXavier en Inge aanschuiven, komt over twee weken (24 mei) online. Veel kijk en luister plezier! Link naar de podcast […]
> lees verder

Het bestuur VenVN Verpleegkundig Specialisten zoekt nieuwe collega's om plaats te nemen in het bestuur

05 mei 2023
Actueel zijn er 2 vacatures beschikbaar een VS GGZ en VS AGZ. Voor meer informatie kijk op deze link, of neem contact op met Agnes Offenberg, [email protected], beleidsadviseur van de VenVN VS.
> lees verder