> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Filter op jaar
Filter op categorie

Oud-bestuurslid John Blok overleden

08 augustus 2018
Het bestuur van V&VN Verpleegkundig Specialisten heeft verdrietig kennisgenomen van het overlijden van John Blok. John was in de periode 2006-2010 enkele jaren bestuurslid en vice-voorzitter van V&VN Nurse Practitioners / Verpleegkundig Specialisten. Daarnaast was John voorzitter van het Netwerk VS Cardiologie. John is 55 jaar geworden.
> lees verder

Counting down to the largest NP/APN World Conference ever

27 juli 2018
Just one month until the start of the 10th ICN NP/APN Conference in Rotterdam! Just a little resume: more than 1500 participants from over 50 countries, 17 renowned keynote speakers, more than 450 concurrent sessions spread over 10 rounds, great additional specials and clinical workshops, inspiring network corners and a wide variety of site visits. All detailed information can be found on the website: www.npapn2018.com.
> lees verder

Gezocht: verpleegkundig specialisten voor Leergang Strategie & Positionering

25 juli 2018
V&VN VS start met een Leergang Strategie & Positionering. Deelnemers die deze Leergang volgen, worden opgeleid om een bijdrage aan het verder versterken en professionaliseren van het beroep van verpleegkundig specialist te leveren. In januari 2019 start een eerste groep. In deze groep is plek voor maximaal 18 verpleegkundig specialisten. Lees meer over het profiel van de deelnemers, de studie-investering, kosten en de selectieprocedure.
> lees verder

Herhaalde oproep verkennende bijeenkomst visie verplegen/verzorgen

25 juli 2018
V&VN is een project gestart waarbij gewerkt wordt aan een visie op verplegen/verzorgen. Er wordt gezocht naar een gemeenschappelijke basis van zorguitkomsten voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Hiervoor worden verpleegkundig specialisten gezocht om in een verkennende bijeenkomst samen te spreken over thema’s die volgens hen van belang zijn bij de patiëntenzorg.
> lees verder

Regeling zelfstandige bevoegdheid verpleegkundig specialisten gepubliceerd!

19 juli 2018
Minister Bruins voor Medische Zorg heeft op 9 juli 2018 besloten tot de Regeling zelfstandige bevoegdheid verpleegkundig specialisten, welke op 18 juli in de Staatscourant is gepubliceerd. De Regeling gaat in op 1 september 2018. Hiermee heeft de verpleegkundig specialist een zelfstandige bevoegdheid.
> lees verder