> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Hieronder staat een overzicht van veelgestelde vragen aan V&VN VS. Indien u een andere vraag heeft, neem dan contact op met ons via: info@venvnvs.nl.


 

Aanmelden als lid

Hoe kan ik mij als lid van V&VN VS aanmelden?
Om lid te zijn van V&VN VS, is ook het lidmaatschap van V&VN benodigd. Het basislidmaatschap van V&VN is €69 in 2018 en 2019. Het lidmaatschap van V&VN VS bedraagt in 2018 en 2019 €81. Leden van V&VN VS kunnen zijn, zij die afgestudeerd zijn aan een NVAO erkende opleiding tot verpleegkundig specialist of zij die in opleiding zijn tot verpleegkundig specialist. Ook is het mogelijk om donateur te worden van de afdeling.

Aanmelden als lid van V&VN VS kan via de website van V&VN www.venvn.nl of via onze website www.venvnvs.nl. U kunt zich online aanmelden door te klikken op “Lid worden”. Vervolgens wordt u verzocht een account aan te maken. Vul uw e-mailadres in en persoonsgegevens in. U krijgt dan een e-mail om uw account te activeren. Na het inloggen op uw account, kunt u zich aanmelden als lid van V&VN en van V&VN VS.

 

Vergeet niet om specifiek uw lidmaatschap van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten aan te vinken!

 

Na het verzenden wordt de aanmelding doorgevoerd en ontvangt u doorgaans binnen 3 werkdagen bericht.Vacatures

Hoe plaats ik een vacature op de website?
Indien u een vacature op de website wilt plaatsen, neem dan contact op met ons via info@venvnvs.nl voor meer informatie.

Hoe plaats ik een vacature in het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist?
Voor advertenties in het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist neemt u contact op met onze beleidsmedewerker Jaap Kappert via: beleidsmedewerker@venvnvs.nl of op tel.: (06) 517 98 909.


 

Advertenties

Hoe plaats ik een advertentie in het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist?
Het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist heeft een groot bereik onder verpleegkundig specialisten, in alle specialismen en werkzaam in de gehele breedte van de gezondheidszorg met een oplage van ruim 2.250. Het vakblad verschijnt ieder kwartaal.

Voor advertenties in het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist neemt u contact op met onze beleidsmedewerker Jaap Kappert via: beleidsmedewerker@venvnvs.nl of op tel.: (06) 517 98 909. Het aanleveren van advertentiemateriaal ook via dit e-mailadres.

 Overige vragen

Hoe meld ik een nieuwsbericht aan?
Indien u een nieuwsbericht wilt aanmelden voor plaatsing op de website, dan kunt u zich richten tot info@venvnvs.nl. Voor commerciële nieuwsberichten wordt een vergoeding in rekening gebracht. Op aanvraag ontvangt u informatie over de tarieven.

Aan wie kan ik mijn vraag stellen?
Indien u vragen hebt over uw lidmaatschap van V&VN VS, dan kunt u zich richten tot V&VN via info@venvn.nl. Voor inhoudelijke vragen over de verpleegkundig specialist of voor vragen over de werkzaamheden van het bestuur kunt u zich richten tot info@venvnvs.nl. Voor vragen over de netwerken kunt u zich richten tot de voorzitter van de Commissie Netwerken & Richtlijnen, Pascalle Billekens via: netwerken@venvnvs.nl. Voor algemene vragen over sponsoring, advertenties op de website en vacatures op de website kunt u zich richten tot de penningmeester via: penningmeester@venvnvs.nl.

U kunt zich natuurlijk ook tot een van de bestuursleden richten aangaande hun specifieke aandachtsgebieden.