> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Hieronder staat een overzicht van veelgestelde vragen aan V&VN VS. Indien u een andere vraag heeft, neem dan contact op met ons via: [email protected].


Aanmelden als lid

Hoe kan ik mij als lid van V&VN VS aanmelden?
Om lid te zijn van V&VN VS, is ook het lidmaatschap van V&VN benodigd. Het basislidmaatschap van V&VN is €75,50 in 2022. Het lidmaatschap van V&VN VS bedraagt in 2022 €81. Leden van V&VN VS kunnen zijn, zij die afgestudeerd zijn aan een NVAO erkende opleiding tot verpleegkundig specialist of zij die in opleiding zijn tot verpleegkundig specialist. Ook is het mogelijk om donateur te worden van de afdeling.

Aanmelden als lid van V&VN VS kan via de website van V&VN www.venvn.nl of via onze website www.venvnvs.nl. U kunt zich online aanmelden door te klikken op “Lid worden”. Vervolgens wordt u verzocht een account aan te maken. Vul uw e-mailadres in en persoonsgegevens in. U krijgt dan een e-mail om uw account te activeren. Na het inloggen op uw account, kunt u zich aanmelden als lid van V&VN en van V&VN VS.

Vergeet niet om specifiek uw lidmaatschap van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten aan te vinken!

Na het verzenden wordt de aanmelding doorgevoerd en ontvangt u doorgaans binnen 3 werkdagen bericht.


Inlogaccount V&VN VS

Hoe kan ik een account aanmaken voor de website van V&VN VS?
Een account maken voor de website van V&VN VS kan op de volgende manier. Klik op de volgende link om je gebruikersaccount aan te maken:
http://venvnvs.nl/inlogaccount-aanmaken/. Het gevraagde lidnummer (relatienummer) kun je vinden via mijn V&VN.

Wat moet ik doen als ik inloggen niet meer lukt?
In dit geval maakt u het beste een nieuw account aan. Een account maken voor de website van V&VN VS kan op de volgende manier. Klik op de volgende link om je gebruikersaccount aan te maken:
http://venvnvs.nl/inlogaccount-aanmaken/. Het gevraagde lidnummer (relatienummer) kun je vinden via mijn V&VN.Vacatures

Hoe plaats ik een vacature op de website?
Indien u een vacature op de website wilt plaatsen, neem dan contact op met ons via [email protected] voor meer informatie.

Hoe plaats ik een vacature in het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist?
Voor advertenties in het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist neemt u contact op met onze beleidsmedewerker via: [email protected].


Adverteren

De landelijke vereniging verpleegkundig specialisten heeft een eigen website en vakblad.
Het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist heeft een groot bereik onder verpleegkundig specialisten, in alle specialismen en werkzaam in de gehele breedte van de gezondheidszorg met een oplage van ruim 3000. Het vakblad verschijnt ieder kwartaal.

Naast de website wordt ook gebruik gemaakt van sociale media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Vooralsnog worden er geen advertenties in het vakblad of op de website geplaatst. Het bestuur is in beraad om hier een nieuw beleid op te maken.

Wel is er de mogelijkheid om scholing, symposia of een congres ten behoeve van verpleegkundig specialisten in de agenda op de website op te laten nemen. Kosten hiervan kunnen via [email protected] opvragen.

Voor informatie of vragen neemt u contact op met onze beleidsmedewerker via: [email protected].Overige vragen

Hoe meld ik een nieuwsbericht aan?
Indien u een nieuwsbericht wilt aanmelden voor plaatsing op de website, dan kunt u zich richten tot [email protected]. Voor commerciële nieuwsberichten wordt een vergoeding in rekening gebracht. Op aanvraag ontvangt u informatie over de tarieven.

Aan wie kan ik mijn vraag stellen?
Indien u vragen hebt over uw lidmaatschap van V&VN VS, dan kunt u zich richten tot V&VN via [email protected]. Voor inhoudelijke vragen over de verpleegkundig specialist of voor vragen over de werkzaamheden van het bestuur kunt u zich richten tot [email protected]. Voor vragen over de netwerken kunt u zich richten tot de voorzitter van de Commissie Netwerken & Richtlijnen, Pascalle Billekens via: [email protected]. Voor algemene vragen over sponsoring, advertenties op de website en vacatures op de website kunt u zich richten tot de penningmeester via: [email protected].

U kunt zich natuurlijk ook tot een van de bestuursleden richten aangaande hun specifieke aandachtsgebieden.