> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Partners

KOH wil met taakherschikking en de inzet van de VS en PA de huisartsenvoorziening versterken. Zorgmasters behandelen net als huisartsen klachten die patiënten presenteren op het spreekuur. Door zorg anders en slimmer te organiseren laat KOH professionals doen waar ze goed in zijn. KOH adviseert en werkt samen met overheid en het veld.

 

logo-owvs-partners-175x155De Stichting Ondersteuning Wetenschap Verpleegkundig Specialisten heeft als doel om het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek door verpleegkundig specialisten te bevorderen, en de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis te stimuleren.
De Stichting wil verpleegkundig specialisten concreet helpen om het wetenschappelijk onderzoek mee op de rails te zetten, tot een goed einde te brengen of te helpen bij de verspreiding van de resultaten. Hiervoor beschikt de Stichting over financiële middelen en kan tevens het netwerk van de bestuursleden van dienst zijn.

 

2016-11-25-logo-vvn
V&VN is met ruim 78.000 leden de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten.

 

De Alliantie Nederland Rookvrij! is een samenwerkingsverband van publieke en private organisaties die strijden voor een samenleving waarin niemand meer hoeft te (over)lijden aan de gevolgen van roken. V&VN VS is partner van de Alliantie Nederland Rookvrij!

 

BKV is ruim 20 jaar actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg. Vanuit ons kantoor in Breda zijn wij actief in heel Nederland, buitenland en zorgsector breed. Al jarenlang zetten wij ons in als verlengstuk van V&VN VS om verpleegkundig specialisten te ondersteunen bij profilering, carrièrevraagstukken en loopbaanbaanadvies. Op onze website www.bkv.jobs is ons actuele aanbod van vacatures zichtbaar en uiteraard is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0888-225588. Wij zijn meer dan trots dat wij als partner van V&VN VS ons mogen voorstellen.