> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Vakblad Dé Verpleegkundig Specialist

Dé Verpleegkundig Specialist

V&VN VS heeft een eigen vakblad, Dé Verpleegkundig Specialist dat viermaal per jaar verschijnt. Als lid ontvangt u het vakblad automatisch en gratis! Het vakblad wordt vanaf 1 januari 2017 uitgegeven door Prelum.

Het archief van voorgaande nummers van Dé Verpleegkundig Specialist is zichtbaar voor leden via de website van het vakblad, www.vakblad-dvs.nl.

Geaccrediteerde nascholing

Met ingang van 2017 biedt Dé Verpleegkundig Specialist de mogelijkheid nascholingspunten te verdienen. Voor een klein bedrag per jaar kunnen leden van V&VN VS een e-learning maken die hoort bij de acht nascholingsartikelen die in een jaargang in het vakblad verschijnen. Na het behalen van de toets aan het einde van de e-learning wordt per nascholingsartikel één nascholingspunt toegekend. Dat punt wordt automatisch bijgeschreven in jouw persoonlijke nascholingsdossier in PE-online. Zo kunnen maximaal 8 nascholingspunten per jaar verzameld worden.

Redactie

Het vakblad staat onder redactie van leden van V&VN VS die zich vrijwillig inzetten. Het blad is ingedeeld conform de CanMedsrollen en bevat uiteenlopende artikelen over bijvoorbeeld kennis en wetenschap, en klinisch handelen.

Indien u geïnteresseerd bent in het meewerken aan het vakblad, neem dan contact op via: redactie@vakblad-dvs.nl.

De redactie bestaat op dit moment uit de volgende leden:
Mw. K.F.G. (Karin) van Montfoort-de Rave M ANP, hoofdredacteur
Mw. S.G.B.J. (Saskia) Bollen MSc, redacteur
Mw. A. (Alies) Kraaijvanger-Stegeman M ANP, redacteur
Mw. N. (Nienke) Langebeek M ANP, redacteur
Mw. E.A.H.I. (Eva) Lugtmeier-Skotarczak M ANP, redacteur
Dhr. C.W. (Risco) van Vliet MSc, redacteur
Mw. J.E. (Hanneke) Voorneveld-Nieuwenhuis M ANP, redacteur

Contact opnemen?

U kunt contact opnemen met de redactie van het vakblad via: redactie@vakblad-dvs.nl of via het redactieadres:

Prelum Uitgevers,
t.a.v. Dé Verpleegkundig Specialist
Postbus 545
3990 GH Houten

Kijk voor meer informatie op de website van het vakblad.

Publiceren in Dé Verpleegkundig Specialist?

Dé Verpleegkundig Specialist publiceert regelmatig case reports, abstracts, onderzoeksartikelen of masterthesen van verpleegkundig specialisten. Bent u geïnteresseerd in publiceren in het vakblad, neemt u dan contact op met redactie@vakblad-dvs.nl.

U kunt ook contact opnemen met de redactie voor de auteursinstructie, zowel voor nascholingsartikelen als andere artikelen.

Vakblad ontvangen als niet-lid?

Ook niet-leden kunnen het vakblad ontvangen door het nemen van een abonnement op Dé Verpleegkundig Specialist. U kunt hiervoor contact opnemen via info@vakblad-dvs.nl. Kijk ook op de website www.vakblad-dvs.nl.

Vakblad niet ontvangen?

Laat ons dat weten via info@vakblad-dvs.nl.

Adverteren?

Het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist heeft met een oplage van ongeveer 2.500 een groot bereik onder verpleegkundig specialisten, in alle specialismen en werkzaam in de gehele breedte van de gezondheidszorg.

Indien u geïnteresseerd bent in adverteren in Dé Verpleegkundig Specialist, neem dan contact op met Jaap Kappert, via: beleidsmedewerker@venvnvs.nl.

Hier vindt u de geldende advertentietarieven.