> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Gezocht: 2000ste lid!

21 november 2015

 

Ledengroei

In 2015 heeft V&VN VS een behoorlijke ledengroei doorgemaakt. In januari 2015 betrof het ledenaantal circa 1.650. Op dit moment zijn er ruim 1.930 leden. Alle reden om te verwachten dat de afdeling binnenkort het 2000ste lid mag verwelkomen. Dat is een mijlpaal om met elkaar erg trots op te zijn!

Deze gelegenheid wil het bestuur van V&VN VS dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Vandaar: “Gezocht: 2000ste lid”.

Bent u verpleegkundig specialist, maar bent u geen lid van de afdeling verpleegkundig specialisten, steun dan uw beroepsgroep in de verdere professionalisering en word lid!

Bent u lid, en kent u collega’s die nog geen lid zijn? Vertel hen dan eens over de voordelen van het lidmaatschap.

Voordelen lidmaatschap

Deze voordelen zijn onder meer: viermaal per jaar het tijdschrift Dé Verpleegkundig Specialist, korting op de toegang tot het jaarcongres, het delen van kennis met collega’s via de netwerken en bovenal een sterke beroepsorganisatie die het geluid van de verpleegkundig specialist stevig laat klinken in contacten met andere professionals, politiek en maatschappelijke organisaties.

Andere argumenten om lid te worden vindt u in de missie van V&VN VS (klik hier).

Winnaar

Diegene die in de ledenadministratie als 2000ste lid wordt ingeschreven, krijgt bezoek van een of meerdere bestuursleden, een mooie bos bloemen en taart voor hem/haar en de collega’s! Bovendien wordt u op deze website in het zonnetje gezet.

Lid worden?

Lid worden kan door de stappen op de pagina ‘lidmaatschap’ te volgen (klik hier).

Word dus vandaag nog lid van V&VN VS, beroepsvereniging van verpleegkundig specialisten.