> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

Masterclass Nefrologie

06 april 2018

In samenspraak met de Vakgroep Physician Assistants Nefrologie en de Landelijke Expertgroep Nefrologie Nederland is door de nefrologen Professor Piet ter Wee (VUmc Amsterdam), Dr. Casper Franssen (UMCG Groningen), Dr. Coen Stegeman (UMC Groningen) en Dr. Paul van der Boog (LUMC Leiden) een speciale ‘Masterclass Nefrologie’ ontwikkeld. Deze duurt een hele dag en vindt plaats op vrijdag 6 april in De Klepperman in Hoevelaken. Deze ongesponsorde masterclass richt zich primair op Physician Assistants en Verpleegkundig Specialisten die werkzaam zijn binnen de nefrologie of die werkzaam zijn binnen andere specialismen en een sterke affiniteit met de scholingsonderwerpen hebben.

Doel van deze dag is verdieping van de huidige basiskennis. Er is daarom ook gekozen voor een opzet waarbij slechts vier onderwerpen besproken zullen worden, die elk in een anderhalf uur durende workshop intensief worden besproken door genoemde deskundigen. Dit in combinatie met de maximale groepsgrootte van 25 deelnemers, maakt de ‘Masterclass Nefrologie’ tot een zeer interactieve cursus waar de focus ligt op verdieping.

Om optimaal rendement uit deze masterclass nefrologie te halen, wordt van de deelnemers verwacht dat zij voorafgaand aan de cursus zich al verdiepen in de onderwerpen. Suggesties voor vooraf te lezen literatuur zullen voor de studiedag worden toegestuurd. Drie workshops staan al helemaal vast en voor de vierde workshop kunnen de deelnemers bij inschrijving een keuze maken uit drie verschillende onderwerpen. Het onderwerp met de grootste belangstelling zal uiteindelijk geprogrammeerd worden.

Kosten, accreditatie, programma en inschrijving

De kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 250,00 (inclusief lunch)

Er is 6 uur accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register en de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

Meer informatie over het programma en over aanmelden vindt u op de website.