> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Uitnodiging deelname onderzoek zelfmanagement bij ongeneeslijk zieken

13 augustus 2019

Uitnodiging voor verpleegkundig specialisten: Deelname aan onderzoek naar zelfmanagementondersteuning van ongeneeslijk zieke patiënten.

Begin dit jaar is het nieuwe beroepsprofiel ontwikkeld van en voor verpleegkundig specialisten. Volgens dit profiel valt palliatieve zorg binnen ieders aandachtsgebied en behoort zelfmanagementondersteuning van patiënten die ongeneeslijk ziek zijn tot de kern van het beroep.

Onderzoek

Het Erasmus MC onderzoekt welke opvattingen en ervaringen verpleegkundig specialisten hebben ten aanzien van zelfmanagementondersteuning van ongeneeslijke zieke patiënten. Hierbij hebben we uw hulp nodig!

Oproep

Bent u verpleegkundig specialist? Dan zouden we het bijzonder op prijs stellen als u een digitale vragenlijst zou willen invullen. Deelnemen kost ongeveer 8-10 minuten en kan door te klikken op deze link:

https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/mgz/ls/index.php/429828

Ook als u geen of weinig ervaring heeft met palliatieve zorg, is uw deelname van groot belang. De door u verstrekte informatie zal in de verslaglegging over het onderzoek niet naar u of uw instelling te herleiden zijn.

Fijn als u de link ook wilt verspreiden onder uw verpleegkundig specialisten collega’s!

Contactgegevens

Mocht u vragen hebben over dit onderzoek, neem dan gerust contact op met een van de onderzoekers: Sophie van Dongen: [email protected].