> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Succesvol Symposium Taakherschikking krijgt vervolg!

30 november 2017

Het succesvolle Symposium Taakherschikking dat in 2015 werd georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten (FMS) samen met V&VN Verpleegkundig Specialisten en de Nederlandse Associatie Phyisican Assistants (NAPA) krijgt in 2018 een vervolg!

Save the date! 1 Februari 2018 in villa Reehorst te Ede.

Samen hebben de FMS, V&VN VS en NAPA een programma samengesteld met succesvolle praktijkvoorbeelden van taakherschikking in de 1e en 2e lijnszorg.

Het symposium is opgezet voor artsen van alle specialismen in de 2e en 1e lijn, physician assistants, verpleegkundig specialisten, beleidsmedewerkers en bestuursleden van instellingen in de gezondheidszorg en wetenschappelijke- en beroepsverenigingen.

Belangrijkste thema van dit symposium is de samenwerking van physician assistants en verpleegkundig specialisten met geneeskundig specialisten. Hoe maak je goede samenwerkingsafspraken met elkaar? Hoe regel je de verantwoordelijkheden? En wat levert de samenwerking op?

Onder leiding van de dagvoorzitter Cathy van Beek gaan we met de sprekers én met u hierover in gesprek. Cathy van Beek is een bekende ‘zorgnederlander’, voormalig vice-voorzitter NZa die recent afscheid heeft genomen van het Radboud UMC waar zij meer dan zes jaar als bestuurder werkte.

Bekijk hier het programma.

Klik hier om u in te schrijven.

Kosten: €300 per persoon, indien specialist met PA/VS komt dan geldt een kortingstarief van €225 per persoon.