> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Laatste Toetsronde Kwaliteitsstatuut GGz

18 november 2016

Vanaf 1 januari 2017 zijn alle zorgaanbieders in de curatieve GGz onder de Zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Door u op de website www.ggzkwaliteitsstatuut.nl aan te melden, kunt u het format kwaliteitsstatuut ophalen en ingevuld weer opsturen.

De partijen die betrokken zijn geweest bij het opstellen van het Kwaliteitsstatuut, waaronder V&VN en V&VN Verpleegkundig Specialisten, willen nogmaals benadrukken hoe belangrijk het voor de voortgang van uw lopende behandelingen is dat u uw kwaliteitsstatuut voor 1 januari 2017 geregeld hebt!

Het hebben van een goedgekeurd kwaliteitsstatuut is vanaf die datum namelijk een strikte voorwaarde voor de vergoeding van verzekerde zorg.

Op de website van het kwaliteitsstatuut vindt u veel gestelde vragen over het aanbieden van het format kwaliteitsstatuut. Voor overige vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen via het e-mailadres [email protected] of via telefoon 088 – 126 39 15 (op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 15:00).

Lees hier de tekst van het gehele bericht!