> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Gineke Munting wint Els Borst Prijs 2016

07 oktober 2016

Gisteren werd op de eerste dag van het 8ste jaarcongres van V&VN VS de Els Borst Prijs 2016 uitgereikt. Het bestuur van V&VN VS vindt het fijn om een toelichting te geven op de keuze voor de winnaar, mw. Gineke Munting, verpleegkundig specialist bij OR Doktersdienst te Groningen.

Mw. Munting hielp in 2011 met het starten van HZZernike (huisartsenpraktijk voor studenten) en ze is oprichter van de Verpleegkundig Specialisten Praktijk Groningen (VSPG).

De overwegingen van de jury waren als volgt: mw. Munting heeft door ondernemerschap en de durf om een stap buiten de gebaande paden te zetten laten zien wat de meerwaarde van de verpleegkundig specialist kan zijn.

Mw. Munting heeft laten zien vanuit haar vak de zorg te kunnen vernieuwen, heeft doorzettingsvermogen getoond en is trouw gebleven aan haar vak ondanks de situatie.

Het bestuur van V&VN VS is trots de Els Borst Prijs aan Gineke Munting te hebben mogen uitreiken en was zeer erkentelijk voor de aanwezigheid van dhr. Dirk Borst bij de plechtigheid.

Ook wordt de winst van Gineke opgemerkt, zoals middels een artikel op de website van het Dagblad van het Noorden!

Op deze pagina vindt u meer informatie over de Els Borst Prijs en de criteria waaraan genomineerden dienen te voldoen.

 

2016-10-06-jaarcongres-vvn-vs_dsc1576

2016-10-06-jaarcongres-vvn-vs_dsc1582

Gineke Munting ontvangt de Els Borst Prijs uit handen van Dirk Borst.