> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Felicitatie voor 2000ste lid

10 juni 2016

Het bereiken van de mijlpaal van 2.000 leden vindt het bestuur van V&VN VS heel bijzonder. En daar horen een felicitatie en een gepast cadeau bij. De secretaris van de afdeling, Jaap Kappert, toog vandaag naar de werkplek van het 2.000ste lid. En het was een behoorlijke rit: naar Blijham in de provincie Groningen!

En de gelukkige is Gea Spaak-Van der Veen, werkzaam als verpleegkundig specialist in zorgcentrum De Blanckenborg. Gea begon in 2013 met de MANP-opleiding in Groningen samen met een collega, inmiddels ook verpleegkundig specialist. Zij rondde de opleiding in 2015 af. Daarvoor was Gea al enige tijd als verpleegkundige werkzaam in De Blanckenborg. De functie verpleegkundig specialist kwam hier mede tot stand door de steun van de directeur en de ondersteuning door de specialist ouderengeneeskunde.

Gea is als verpleegkundig specialist met name werkzaam in de verzorgingshuiszorg. Zij werkt nauw samen met de huisartsen in de omgeving. Indien nodig werkt zij ook op de afdelingen voor psychogeriatrie van De Blanckenborg.

De secretaris arriveerde rond koffietijd, en bood Gea, naast een felicitatie ook een gratis jaarlidmaatschap van V&VN en V&VN VS (ter waarde van €150,00) en een mooie bos bloemen aan. Natuurlijk was er ook taart, zowel voor Gea als voor haar enthousiaste collega’s. En er waren een hoop collega’s aanwezig onder wie verzorgenden, verpleegkundigen, de directeur van De Blanckenborg, de leidinggevende van Gea, activiteitenbegeleiding en administratief medewerkers. De directeur van De Blanckenborg verraste Gea ook met een bos bloemen.

Het was gezellig koffie drinken, waarbij ook gesproken werd over de ontwikkeling van de verpleegkundig specialist, onder meer in De Blanckenborg. Binnen enkele jaren hebben de verpleegkundig specialisten hier een eigen positie verworven. Maar na enige tijd riep het gewone werk weer voor eenieder, ook voor Gea. En dat de medewerkers Gea weten te bereiken, dat werd wel duidelijk door de telefoontjes die zij heel regelmatig kreeg.

Het bestuur van V&VN VS dankt Gea Spaak-Van der Veen voor het lidmaatschap, en hoopt dat zij nog lang lid blijft. Daarnaast ook dank aan De Blanckenborg voor het investeren in de verpleegkundig specialist! Hopelijk komen er door instellingen die investeren in de verpleegkundig specialist snel meer van dergelijke mijlpalen voor de afdeling.

2016-06-10 Gea Spaak-Van der Veen (2000ste lid) en Jaap Kappert 2016-06-10 Gea Spaak-Van der Veen (taart)

Secretaris Jaap Kappert biedt Gea Spaak-Van der Veen een waardecheque ten bedrage van het lidmaatschap van V&VN en V&VN VS voor 2016 aan (foto links). Natuurlijk hoort bij een feestje ook taart (foto rechts).

2016-06-10 Gea Spaak-Van der Veen en directeur De Blanckenborg

De directeur van De Blanckenborg (li) biedt Gea ook een bloemetje aan.