> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Evaluatie 7de Jaarcongres V&VN VS

01 december 2015

Het 7de jaarcongres voor verpleegkundig specialisten was zeer druk bezocht en zeer succesvol. Op donderdag 8 oktober waren bijna 850 verpleegkundig specialisten aanwezig, op vrijdag 9 oktober waren dat er ruim 700. Niet eerder mochten we zoveel deelnemers verwelkomen! Het programma was weer zeer divers en inspirerend. Bovendien werd het programma goed geëvalueerd.

 
Ruim 55% van de bezoekers heeft evaluatie ingevuld. Het grootste deel van de bezoekers was zeer positief. De congrescommissie van 2016 gaat aan de slag met de verbeterpunten en opmerkingen die vanuit de evaluatie naar voren kwamen. Een van de punten die hierbij genoemd kunnen worden, is dat de eerste dag van het congres volgend jaar later zal starten, in verband met de drukte van de ochtendspits. Dit houdt echter wel in dat, in verband met de verkorting van de duur van de eerste dag, aan deze dag 6 in plaats van 7 accreditatiepunten zullen worden toegekend. Per congresdag kunnen dan 6 accreditatiepunten worden behaald.

 

De congrescommissie ziet uit naar een mooi en succesvol 8ste jaarcongres. Reserveer donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2016 vast in de agenda!