> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

CAO, vakbonden en FWG

22 mei 2013

V&VNVS is met de diverse vakbonden in overleg om accreditatievergoeding en FWG te agenderen zodat hier over, zo mogelijk, CAO afspraken gemaakt kunnen worden. Eind mei spreken we NU ’91 en FWG en eerder al het CNV en ABAVKABO/FNV.
Verbetering van voorwaarden ten tijde van bezuinigingen is een lastige te zaak te meer daar we met heel veel verschillende CAO’s te maken hebben. Voor medisch specialisten in loondienst is dat heel goed geregeld in de AMS regeling.
De CAO onderhandelaren roepen jullie op om in ieder geval zelf bij je bond te vragen om aandacht voor de accreditatie enz. Wij doen dat als beroepsgroep namens jullie,maar de bonden geven aan dat wij ook serieuzer genomen worden als onze leden bij de diverse vakbonden om aandacht vragen voor deze zaak!  Dus stuur een mail naar je eigen vakbond en help mee om dit thema op de kaart te krijgen, alleen samen staan we sterk!  Maak hen duidelijk dat we al bijna 2000 VS hebben en jaarlijks met 700 gaan groeien en dat er nu zaken goed geregeld moeten gaan worden in de CAO’s.