> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Oncologiedagen

06 juli 2012

Oncologiedagen
27 en 28 november a.s. vinden de 31e Oncologiedagen voor Verpleegkundigen plaats, de “Schakel naar vooruitgang”. Ook dit jaar is de redactie er weer in geslaagd een enorm veelzijdig programma samen te stellen. Gedurende twee dagen passeert in zes parallelroutes een veelheid aan onderwerpen de revue. Bijvoorbeeld sessies over specifieke tumortypen, palliatieve zorg, kwetsbare ouderen of de toekomst van de verpleegkundige zorg. Een ieder kan haar/zijn eigen route bepalen! Daarnaast zijn de wandelgangen al jaren een beproefd middel om te netwerken met collega’s uit het land.
V & VN Oncologie is van mening dat ook voor collega’s vanuit aangrenzende vakgebieden op deze dagen veel te halen valt en wil je daarom van harte uit nodigen deze dagen bij te wonen. Oordeel zelf, bekijk het programma en schrijf je in!