> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

Symposium UMCG, 4-5 april: VS/PA IJZERSTERK, in verbindingen leggen! Rectificatie programma

04 april 2024

Beste collega’s,

 

4 en 5 april: landelijk VS-PA symposium UMCG

 

Op donderdag 4 april zullen we starten met een pre-course waar we met elkaar praktijkvoorbeelden zullen delen/bespreken, onder leiding van verschillende sprekers. Hierdoor wordt duidelijk hoe er op verschillende werkvelden door de VS / PA gewerkt wordt aan zorgverbetering / verplaatsing van zorg / taakverschuiving. Tussendoor zullen we met elkaar een diner nuttigen, waardoor er kans is om te netwerken. Voor een gereduceerd tarief zal er plaats zijn voor een overnachting, zodat u de volgende dag uitgerust naar het tweede deel van het symposium kan gaan, zonder eerst al heel vroeg in de auto/trein te hoeven stappen. De pre-course zal mogelijk een beperkt aantal inschrijvingen kunnen hanteren, dus is het van belang om bij belangstelling je hier vlot voor aan te melden.

 

Op vrijdag 5 april zullen we verder gaan op de veranderingen in de zorg, waar we ook naar de kern willen gaan. Wat is eigenlijk het zorgakkoord en hoe komt dit tot stand. Waarom is dit zo belangrijk en wat betekent dat voor onze functie als VS / PA? We zullen u meenemen in de zorg anno nu en de zorg anno 2030, waarvoor er allerlei verbindingen gelegd moeten worden. Dat is onze kracht, wat nog meer wordt verduidelijkt wanneer er een patiënt aan het woord komt. Maar ook de praktijkvoorbeelden zullen ook nu niet ontbreken.

Programma: IJZERSTERK programma 2

Informatie:

  • De inschrijving kan via volgende link: https://www.umcg.nl/w/vs-pa-symposium
  • Wanneer u zich inschrijft ontvangt u een bevestiging via de mail, echter is dit niet direct na de inschrijving.
    1. Deze zullen we zo spoedig mogelijk verzenden.
    2. In principe wordt er geen factuur gestuurd aangezien de informatie op het inschrijfformulier en de bevestigingsmail inclusief betaalbewijs voldoende moet zijn voor declaratie. Wanneer dit anders verloopt horen wij dit graag en denken we graag mee.
  • Wanneer jullie zouden willen overnachten dan is het goed te weten dat het UMCG contacten heeft met 3 hotels in de buurt en daar korting verkregen kan worden via volgende link: https://onderwijs.umcg.nl/verblijfsmogelijkheden

We hopen op een grote opkomst, dus schrijf deze data vast in de agenda en zegt het voort. Vragen/ info: [email protected]