> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

Symposium V&VN Diabeteszorg

14 maart 2019

Op 14 maart 2019 organiseert V&VN Diabeteszorg het tweejaarlijkse Diabeteszorg Symposium dat zal plaatsvinden in NBC te Nieuwegein. Het symposium is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die werkzaam zijn in de 1e en 2e lijn en iedere andere zorgprofessional die de diabeteszorg tot zijn/haar vakgebied rekent. Het symposium stelt zich ten doel om de beroepsdeskundigheid te vergroten en handvatten voor de dagelijkse praktijk van vandaag en morgen aan te reiken.
Het programma is samengesteld uit maar liefst 4 plenaire sessies en 19 parallelle keuzesessies, met thema’s die tegen de achtergrond van “verpleegkundig leiderschap” en onder het gekozen thema “Met het oog op morgen (de toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent (Ghandi)” door een keur van gerenommeerde sprekers zullen worden gepresenteerd.

De leerdoelen, evenals de inhoud van de afzonderlijke sessies zoals die door de afzonderlijke sprekers zijn vastgesteld, zijn te lezen op de website van het symposium.
De voorbereidingscommissie wil de mogelijkheid tot het indienen van abstracts/posters extra onder uw aandacht brengen. Op onze website vindt u alle informatie hieromtrent.
Het bestuur en de voorbereidingscommissie V&VN Diabeteszorg nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het symposium.

Lees hier het programma!

—————————————————————————————————————————————-
Website: www.venvndiabeteszorgsymposium.nl
Contact: info@venvndiabeteszorgsymposium.nl
Telefoon: 046-2021304 (op maandag- woensdag- en donderdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur)
Inschrijven: U kunt zich voor het symposium inschrijven via de bovengenoemde website.
Accreditatie: Accreditatie wordt aangevraagd bij het VSR
Kosten: €98,00 voor leden van V&VN Diabeteszorg, €175,00 voor niet-leden, €65,00 voor studenten