> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

Netwerkdag VS Verpleeghuis

01 november 2018

Het Netwerk VS Verpleeghuis organiseert een netwerkdag op donderdag 1 november 2018.
Het onderwerp is polyfarmacie: “Pillen en Palliatie….wat meer, wat minder?”

Dagprogramma

09.45-10.00  Inschrijven en koffie

10.00-10.30  Welkom en mededelingen: stand van zaken netwerk

10.30-11.30  Dr. P.D. Knoester, apotheker Alrijne ziekenhuis. Farmacokinetiek en dynamiek bij ouderen.

11.30-12.30  Drs. J. Becking, Specialist ouderengeneeskunde Wijdezorg. Polyfarmacie bij ouderen.

12.30-13.30  Lunch en netwerken

13.30-15.30  Marja de Jong, VS palliatieve zorg Diakonessenziekenhuis Utrecht en Jeanet van Noord, VS in het Palliatief Advies Team van het Expertisecentrum palliatieve zorg van het LUMC. Waar is het ( nog) goed voor: “over medicatie management in de laatste levensfase en besluitvorming daarover” .

15.30-15.45  Evaluatie en afsluiting

Kosten: € 75.00 p.p.
Accreditatie: voor de netwerkdag is accreditatie aangevraagd bij de RSV

Casuïstiek Voor het ochtend programma over farmacokinetiek, -dynamiek en polyfarmacie bij ouderen, wordt de mogelijkheid geboden om een casus in te dienen ter bespreking in het ochtend programma. U kunt de casus vóór 13 oktober opsturen naar netwerkvsverpleeghuis@venvnvs.nl.

Aanmelden: Aanmelden voor leden netwerk vsvph: via de website www.vsverpleeghuis.nl  Log in op het leden-gedeelte en volg de inschrijflink via V&VN. Log in met je ‘mijn V&VN’ inloggegevens en volg de stappen. Je ontvangt direct een automatisch gegenereerd bericht. Twee weken voor de bijeenkomst ontvang je via de mail een digitale factuur met mogelijkheid om te betalen via IDEAL. Bij het uitblijven van een betaling, zullen de accreditatiepunten niet toegekend worden.

Aanmelden voor niet-leden: stuur een mail naar netwerkvsverpleeghuis@venvnvs.nl. Vervolgens ontvangt u een mail van ons met de aanmeldlink (er is alleen accreditatie aangevraagd voor het VSR). Er zijn 100 plekken beschikbaar, wees er dus snel bij. Aanmelden kan tot 25 oktober via de link. Vanaf 25 oktober sluit de inschrijving of eerder indien alle plekken vergeven zijn. – LET OP: Bij annuleren door deelnemer, geen geld retour.

Locatie: de Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

Bereikbaarheid:

Auto: De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto (vlakbij zowel afrit 23 als 23a). Parkeren kan in de ruime parkeergarage.

OV: Station Veenendaal – De Klomp is op loopafstand (10 minuten) en tevens is er een bushalte gelegen op 50 meter van de Basiliek (lijn 83)