> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

Congres Arts & Organisatie

22 juni 2018

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni a.s. organiseert Stichting Arts en Organisatie opnieuw een congres met als thema “De Zorg: Ten minste houdbaar tot…?”  Het congres vindt plaats in het Noordlease Stadion van FC Groningen. Thema’s als efficiënctie, kosten, automatisering, ondernemen en innovatie in de zorg zullen aan bod komen.

Bij dit congres worden medisch specialisten, A(N)IOS, co-assistenten en -last but not least- verpleegkundig specialisten uit het hele land verwelkomd! Vorig jaar was er één verpleegkundig specialist bij dit congres, waar interessante sprekers zoals Marian Kaljouw en de voorzitter van Zorgverzekeraar De Friesland spraken. Het zou fantastisch zijn als meer verpleegkundig specialisten zouden komen naar dit congres waar met name de structuur van de zorg centraal staat!

Congres “De Zorg: Ten minste houdbaar tot…?”

Bent u klaar voor de zorg van de toekomst? Hoe is de zorg momenteel georganiseerd? En welke veranderingen vinden er plaats in de huidige zorg? Hoe werken deze veranderingen uit voor de arts en verpleegkundig specialist, maar vooral ook voor de patiënt? Zou u meer willen weten over de toekomst van de zorg waarin u werkzaam bent? Kom dan naar het congres “De Zorg: Ten minste houdbaar tot…?

Op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni 2018 organiseert Stichting Arts en Organisatie in samenwerking met het KNMG district Groningen-Drenthe wederom een congres over leiderschap, bestuur en financiën in de zorg. Gedurende het congres worden de verschillende spelers binnen ons zorgstelsel in beeld gebracht en wordt besproken hoe de huidige en toekomstige zorg er (mogelijk) uitziet.

Het congres vindt plaats op een unieke locatie, het Noordlease Stadion van FC Groningen. Vrijdagavond bent u welkom in de luxe zaal van het bioscoopcomplex Kinepolis, gevestigd in het stadion. Het plenaire programma op zaterdag zal plaatsvinden in de Skylounge Groningen Eelde Airport. De verschillende masterclasses vinden plaats op verschillende bijzondere plekken in het stadion.

Diverse sprekers, waaronder prof. dr. Huub Schellekens (Hoogleraar Farmaceutische Wetenschappen), prof. dr. Patrick Jeurissen (Hoogleraar betaalbare zorg) en prof. dr. Niek Klazinga (Hoofd Health Care Quality Indicator Program OECD) zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek nader ingaan op deze vraagstukken. Daarnaast is er op zaterdag gelegenheid om een specifiek onderwerp in kleiner groepsverband verder uit te diepen tijdens de masterclasses. Tevens is er mogelijkheid tot discussie tijdens het discussiepanel en de aansluitende borrel.

In het kort

Wat: Congres Stichting Arts en Organisatie ‘De Zorg: Ten minste houdbaar tot…?”

Wanneer: Vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni 2018

Waar: Noordlease stadion FC Groningen

Voor wie: Verpleegkundig specialisten, medisch specialisten (Cluster 1, 2 en 3), A(N)IOS, coassistenten en andere zorgprofessionals

Accreditatie9 punten aangevraagd (ABAN) (niet voor verpleegkundig specialisten aangevraagd)

Kosten (inclusief buffet, lunch en borrel): verpleegkundig specialist €80,-

Voor meer informatie, het complete programma en tickets:  https://www.artsenorganisatie.nl/

We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 juni.

Let op: inschrijven kan nog tot 15 juni!