> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

> Alle berichten bekijken

32ste WES-symposium

07 maart 2019

Op 7 maart 2019 vindt de 32ste editie plaats van het WES symposium, met deze keer Trauma als rode draad. De opzet is anders dan andere jaren: dit jaar wordt alles gepresenteerd middels levensechte scenario’s.

Uit een autowrak worden drie personen gehaald waardoor we een aantal verschillende onderwerpen kunnen behandelen. Non-fatal drowning, traumatische reanimatie en stomp thoraxtrauma komen tijdens een pré-hospitale, SEH-, en IC-setting aan de orde. Daarnaast wordt ook de ‘112-melding’ uitgezet en wordt het vervolg daarvan besproken. Maar ook andere onderwerpen zoals orgaandonatie en PTSS komen aan bod.

Kortom, een spannende, leerzame en mooie dag beloofd het te worden in De Doelen Rotterdam. Schrijf je dus zo spoedig mogelijk in! We zien je graag dan en daar.

Locatie:

De Doelen, Willem Burger Zaal
Ingang Kruisplein 40 Rotterdam

De Doelen zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal Station. Er is ook de mogelijkheid tot betaald parkeren in een van de parkeergarages in de buurt.

Organisatie:

De organisatie van dit symposium berust bij de Werkgroep Educatieve Symposia (WES) Rotterdam. Zij richt zich op personeel in de acute zorg.

Kosten:

€ 75. Betaling gebeurt bij inschrijving op de website.

In bovengenoemde bedragen zijn inbegrepen:

– koffie, thee, drankje

– lunch

– bewijs van deelname

 Accreditatie:

Het symposium is geaccrediteerd voor 5 punten door de RSV. Tijdens het symposium kunt u uw deelname op een lijst bevestigen, daarvoor heeft u uw BIG-registratienummer nodig.

Inschrijving:

Inschrijven kan uitsluitend via de website:  www.wes-rotterdam.nl. We maken gebruik van Eventbrite: www.eventbrite.nl (zoek op WES in De Doelen).

Als uw betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging via de mail. Deze bevestiging bevat een QR-code en is tevens uw entreebewijs. Neem deze mee naar het symposium.

Meer weten? Kijk op de website: www.wes-rotterdam.nl. Kijk ook hier voor het volledige programma.