> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Webinar | Gedragscode Medische Hulpmiddelen (GMH)

10 juni 2024

Op maandagavond 24 juni 2024 organiseert V&VN samen met NAPA (beroepsvereniging physician assistants) een webinar over de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (GMH). Veel zorgprofessionals gebruiken medische hulpmiddelen bij de behandeling en ondersteuning van hun zorgvragers. Je kunt hierbij denken aan hulpmiddelen rondom stoma, diabetes, wondzorg en incontinentie. Sommige zorgprofessionals onderhouden een intensieve samenwerking met bedrijven die medische hulpmiddelen ontwikkelen en in de handel brengen. De relatie tussen leveranciers en zorgprofessionals die hulpmiddelen gebruiken, toepassen, voorschrijven of (helpen) selecteren is nuttig en noodzakelijk. Gelet op de commerciële én volksgezondheidsbelangen die meespelen dient deze relatie echter wel op verantwoorde en zorgvuldige wijze te worden ingevuld.

Kijk voor meer informatie ook op deze pagina van de VenVN

Praktisch informatie
Datum: 24 juni 2024
Tijd: 19:00 uur tot 21:00 uur
Locatie: online via Ms Teams
Inschrijven: let op! Ben jij physician assistant en wil je graag deelnemen aan dit webinar. Dan verzoeken we je in te schrijven via de NAPA! (Inschrijfformulier Webinar GMH – NAPA)

Kosten
Wordt gratis aangeboden. 

Accreditatie
Accreditatiepunten worden aangevraagd voor het kwaliteitsregister V&V en VSR.

Aanmelden