> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

15 januari Ledenpropositie VenVN: “Wat is voor jou de toegevoegde waarde van het V&VN-lidmaatschap?”

03 januari 2024

Graag nodigen we naast verpleegkundigen en verzorgenden ook verpleegkundig specialisten uit om mee te denken over de waarde van het lidmaatschap van V&VN. We zijn op zoek naar ongeveer 18 enthousiastelingen, waaronder 6 verpleegkundig specialisten! 

Praat mee 

In de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek om boven water te krijgen waar jullie wensen en behoeften liggen. We besteden aandacht aan vragen als; Wat zijn de essentiële taken en onderdelen van jouw beroep? Wat zijn de resultaten en voordelen die jij wil bereiken en wanneer ben je tevreden? Welke pijnpunten, ergernissen, problemen en uitdagingen tijdens het uitvoeren van die essentiële taken kom jij tegen? Ook kijken we naar wat in jullie ogen de toegevoegde waarde van V&VN is voor verzorgenden IG, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. 

Het doel is om aan het einde van de bijeenkomst inzicht te krijgen welke voordelen een lidmaatschap oplevert, maar ook welk ‘probleem’ wordt opgelost door lid te worden. De opgehaalde input van deze bijeenkomst wordt meegenomen in de verdere uitwerking en de brede leden behoeftepeiling die hierna volgt. 

Dit doen we afzonderlijk voor verpleegkundigen, voor verzorgenden IG en voor verpleegkundig specialisten (+/-6 personen per beroepsgroep). Ook collega’s die (nog) geen lid zijn van V&VN mogen zich aanmelden.  
 

Praktische informatie 

Wanneer: maandag 15 januari 2024 
Tijd: 12.30-16.30 uur, we starten met een nieuwjaarslunch! 

Waar: V&VN, Orteliuslaan 1000, 3528 BD Utrecht, desbetreffende ruimtes worden bij de lunch bekend gemaakt 

Bereikbaarheid: V&VN is het beste met het OV bereikbaar, vanuit de parkeerplek is het een stukje lopen. Meer info: Bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer kantoor V&VN | V&VN (venvn.nl) 

Voorbereiding: voor deze sessie hoef je je niet voor te bereiden, je aanwezigheid is voldoende 

Vergoeding: je ontvangt reiskostenvergoeding 

Aanmelden: stuur een e-mail naar Esmé Verkerk via [email protected]. We willen graag naast je naam, e-mailadres en telefoonnummer meer weten over je beroep, de sector waarin je werkt, je leeftijd, geslacht en andere kenmerken die jou uniek maken. Laat het ons ook weten als je niet kunt, zodat we op zoek kunnen naar andere geïnteresseerden.