> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nieuw aspirant bestuurslid Josyane Gaertner

23 september 2023

Bestuur van V&VN VS stelt u graag voor aan onze nieuwe aspirant bestuurder met expertisegebied medisch specialistische zorg Josyane Gaertner

In het kader van haar onboarding ging Agnes Offenberg bij haar op werkbezoek en werd bijzonder welkom ontvangen in het Rijnstate te Arnhem.

Agnes Offenberg: “Het was een geweldige dag vol leuke en inspirerende ontmoetingen met collegae Verpleegkundig Specialisten, Medisch Specialisten en vertegenwoordiging van het managementteam. Rijnstate is een ziekenhuis wat al sinds jaar en dag de verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten betrekt in beleid en daar mooie stappen in zet, dit geeft een positief effect op de kwaliteit van zorg en werkgeluk, mooi om te zien hoe zeggenschap vormgegeven wordt. Voor Josyane is het een logische stap om nu ook op landelijk niveau een bijdrage te leveren.

Dank aan iedereen in Rijnstate en Josyane voor de gastvrijheid!

Namens het bestuur kan ik zeggen dat we bijzonder blij zijn met de aanwinst van Josyane die op energieke en frisse wijze een mooie aanvulling is vanuit het oosten des lands.”

Op ons jaarcongres in november stelt Josyane zich graag verder aan u voor!

Er zijn nog fysieke plekken voor het congres en ook online volgen behoort tot de mogelijkheden www.jaarcongresvenenvnvs.nl