> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Extra Voorstellingen documentaire “De Verpleegkundig Specialist”

08 september 2023

Goed nieuws!

De eerste filmvoorstellingen voor de documentaire ‘De Verpleegkundig Specialist’ ,van producent Gwen Jansen, waren binnen no-time vol maar dankzij @KinepolisJaarbeursUtrecht en @LantarenVenster kunnen we toch weer mensen blij maken!

Er zijn weer twee extra filmvoorstellingen aan de bioscooptour toegevoegd om de documentaire De Verpleegkundig Specialist te aanschouwen. Inclusief inleiding en nagesprek met crew, cast en experts vanuit de zorg.

De extra voorstellingen maken het mogelijk, om naast de première op het komend congres in Rotterdam in november, zoveel mogelijk geïnteresseerden met ons vak kennis te laten maken. Het vak van Verpleegkundig Specialist, dat in deze documentaire zo treffend door Gwen in beeld is gebracht!

Ondanks dat de première reeds volgeboekt is, kan er nog ingeschreven worden! Inschrijving | Jaarcongres v & vn vs (jaarcongresvenvnvs.nl)

Zegt het voort, zegt het voort!

Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar voor de voorstelling in Theater & Filmhuis @VanBeresteyn te Veendam op 3 oktober om 19.30 uur. Kaarten via: https://lnkd.in/e9MxzNeJ