> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Subsidieoproep Kwaliteitsverbetering Forensische Geneeskunde: taakherschikking (deadline 9 maart 2023, 14.00 uur)

08 januari 2023

 

Het tekort aan forensisch artsen is een urgent probleem. Taakherschikking is een oplossingsrichting om de werkdruk bij forensisch artsen te verlichten, met waarborgen van kwaliteit. Daarom stellen we nu subsidie beschikbaar voor het in kaart brengen van welke taken, op welke wijze, onder welke omstandigheden, door wie kunnen worden uitgevoerd in de forensische geneeskunde.

Universiteiten, umc’s, hogescholen en andere onderzoeksorganisaties, overige organisaties met ervaring in forensisch (medisch) onderzoek, of met advies over taakherschikking, kunnen subsidie aanvragen voor het in kaart brengen welke taken, op welke wijze, onder welke omstandigheden, door wie kunnen worden uitgevoerd in de forensische geneeskunde.

Voor meer informatie kijk op de website van ZonMw.