> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Het V&VN Programmabureau Kwaliteitsstandaarden organiseert opnieuw een 1-daagse scholing over de ontwikkeling van kwaliteitstandaarden

28 september 2022

Beste afgevaardigden die betrokkenen zijn bij de ontwikkeling van Kwaliteitsstandaarden,

Het V&VN Programmabureau Kwaliteitsstandaarden organiseert opnieuw een 1-daagse scholing over de ontwikkeling van kwaliteitstandaarden (richtlijnen, zorgstandaarden, modules etc.) bij V&VN in Utrecht. In de afgelopen jaren is deze training succesvol gebleken voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die zich willen verdiepen in de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden.

De training is specifiek bedoeld voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die deelnemen aan ontwikkeltrajecten voor kwaliteitstandaarden. Hierbij kun je denken aan deelname aan de ontwikkeling van V&VN kwaliteitstandaarden of participatie namens V&VN aan ontwikkeltrajecten van andere organisaties. Je leert bijvoorbeeld over het hoe en waarom van kwaliteitsstandaarden en over het herkennen van goede en minder goede richtlijnen. Ook ga je zelf aan de slag met het stap-voor-stap ontwikkelen van een mini-richtlijn. De training bestaat uit een mix van presentaties en (groeps)opdrachten.

Gedurende de dag is er veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Benodigdheden: Laptop/tablet meenemen.

Zie bijlage voor het programma van de training richtlijnontwikkeling. De training wordt gratis aangeboden door V&VN. De scholing is geaccrediteerd voor 6 punten in het Kwaliteitsregister V&V en in het Verpleegkundig Specialisten Register.

Je kunt kiezen uit één van de onderstaande data en je hiervoor aanmelden via de bijbehorende linken.

Aanmelden voor 12-10-2022

Aanmelden voor 15-11-2022

Als je bij de aanmelding te zien krijgt dat de scholing vol is of de link werkt niet, dan graag een mailtje sturen naar [email protected] met gewenste datum wanneer je wilt deelnemen. Dan kunnen we je nog matchen aan een van de reserveplaatsen en/of noteren voor de eerstvolgende data die nog gepland gaan worden in 2022/2023.