> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

VenVN VS steunt de huisartsen in de actieweek huisartsenzorg! Afsluiting op1 juli met een manifestatie het Malieveld in Den Haag.

29 juni 2022

Er is meer aandacht nodig voor de druk op de huisartsenzorg. Dat gebeurt door met zoveel mogelijk professionals vanuit de huisartsenzorg een werkweek lang ons geluid te laten horen. De hele week wordt er vanuit de huisartsenzorg op allerlei manieren en vanuit allerlei kanten actie gevoerd. Iedereen kan meedoen. Kijk ook op de website: huisarseninactie.nl.

We laten zien wat er moet worden aangepakt, om te zorgen dat de huisartsenzorg toegankelijk blijft voor patiënten en dat de huisartsenzorg een mooie sector blijft om in te werken. Het is het waard om daarvoor te knokken en te laten zien dat het tij gekeerd moet worden!

Als sluitstuk van de actieweek huisartsenzorg is er een manifestatie op het Malieveld op vrijdagmiddag 1 juli.