> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Oproep verpleegkundig specialisten voor deelname aan documentaire over beroep verpleegkundig specialist

01 juni 2022

Gwen Jansen

In samenwerking met documentaire maker Gwen Jansen is er een start gemaakt met het werven van collega’s voor deelname aan een documentaire over het werk van de verpleegkundig specialist.

Zie onderstaande oproep van Gwen:

Wist jij dat er tegenwoordig in de zorg ‘verpleegkundig specialisten’ bestaan (sinds 1996 ongeveer)? Nou ik dus niet! 

Dat blijkt dus een relatief nieuwe beroepsgroep te zijn onder de zorgprofessionals. Ze bewegen zich tussen de arts en verpleegkundigen! Zij kunnen volgens mij wel eens een belangrijke missende schakel zijn om de zorg in ons land nog beter en menselijker te organiseren. Maar ja, om te weten te komen of dat ook echt zo is, ga ik met mijn filmcamera op onderzoek uit de komende tijd.

Weet jij meer? Of ben jij zelf een verpleegkundig specialist of heb jij ervaring met dit type zorgprofessional? Dan hoor ik graag van jou. Ik zoek enerzijds mensen om te filmen voor in de documentaire maar anderzijds ook mensen die mij kunnen helpen aan meer achtergrondinformatie!

Alle tips en suggesties en info is welkom! via:
https://lnkd.in/eJjM_AhN

Dank alvast!!

#zorg #zorgprofessionals #verpleegkundige #verpleegkundigspecialist #arts #ziekenhuis #ggz #documentaire #huisartsen#ouderenzorg #ouderenzorg #zorgvoorelkaar #zorgsector

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding