> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Projectideeën persoonsgebonden subsidie: talentontwikkeling masteropgeleide verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten

09 maart 2022

Beste V&VN VS, 

Graag informeer ik jullie over de subsidieoproep voor verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen met een afgeronde master verplegingswetenschap, die werkzaam zijn in de klinische praktijk (dus niet in beleid of in een managementfunctie), die zojuist online is gegaan: https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/projectideeen-persoonsgebonden-subsidie-talentontwikkeling-masteropgeleide-verpleegkundigen-en-verp/.

Waarvoor kun je subsidie aanvragen?

Verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen met een afgeronde master verplegingswetenschap die werkzaam zijn in de klinische praktijk (dus niet in beleid of in een managementfunctie) kunnen een persoonsgebonden subsidie aanvragen om een eigen onderzoekslijn op te zetten die onderzoek, onderwijs en praktijk met elkaar verbindt. In de onderzoekslijn leidt gerichte kennisontwikkeling naast (wetenschappelijke) output tot kennisbenutting in de praktijk en de projecten dragen bij aan het vergroten van de professionele zeggenschap.

Deadline

De deadline voor het indienen van projectideeën is 10 mei 2022 om 14.00 uur.

Budget

Voor deze subsidieronde is € 1 miljoen beschikbaar. Het beschikbare budget per project bedraagt maximaal € 200.000,-. De looptijd is maximaal 36 maanden.

Hartelijke groet,

Wendy Steentjes

Communicatieadviseur ZonMw, Kwaliteit van Zorg

Telefoon: 070 349 53 21

Email: [email protected]