> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Vacature College Specialismen verpleegkunde

08 maart 2022

 Gezocht: Verpleegkundig specialisten AGZ en GGZ voor het CSV

Het College Specialismen Verpleegkunde (CSV) is op zoek naar nieuwe leden. Als lid van het CSV kun je invloed uitoefenen op de opleiding, registratie en herregistratie van verpleegkundig specialisten. Je gaat in discussie met verpleegkundig specialisten, opleiders, en beleidsadviseurs vanuit de brancheorganisaties over verschillende actuele thema’s, zoals zorg door de lijnen heen, ondersteuning van zelfregie, de invloed van technologie, etc.

Lucyl Verhoeven: vice-voorzitter CSV en VS AGZ.

Het lidmaatschap van het CSV geeft me energie. Ik kan hierin als VS leiderschap tonen o.a. door mijn stem als praktiserend VS/praktijkopleider te laten horen binnen het CSV. Door mijn inbreng draag ik bij aan het verder professionaliseren van ons beroep.

Bovendien geeft de samenwerking met de leden van het CSV ook nieuwe inzichten en netwerkmogelijkheden.


Kom jij het CSV versterken?
Er zijn op dit moment vier vacatures, twee voor leden en twee voor plaatsvervangende leden. Deze leden worden voorgedragen door de beroepsvereniging V&VN Verpleegkundig Specialisten (V&VN VS).

Daarom zijn we op zoek naar verpleegkundig specialisten die belangstelling hebben voor de ontwikkeling van het beroep op macroniveau, en beschikken over een uitstekend analytisch vermogen en goede mondelinge communicatievaardigheden. Het is met name van belang dat je in staat bent mee te discussiëren in een groep en hierbij je mening te geven vanuit de positie van de beroepsgroep. De leden hebben zitting in het college op persoonlijke titel en op basis van deskundigheid.

Deelname aan het college kost gemiddeld een à anderhalve avond per maand en er is een prima vacatiegeldenregeling en reiskostenvergoeding ingesteld.

V&VN VS is op zoek naar twee personen vanuit het werkveld GGZ en twee vanuit het werkveld AGZ. Daarnaast wordt gezocht naar twee personen vanuit het specialisme geestelijke gezondheidszorg.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse om lid van het college te worden? Stuur dan een korte motivatie en CV naar V&VN VS t.a.v. Agnes Offenberg, [email protected].

Voor vragen kun je bellen of mailen met de secretaris College Specialismen Verpleegkunde:

Arnout Uitewaal

T 06 132 62 321

E [email protected]