> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

De VIOScast podcast van GGZ centraal

13 december 2021

Luister naar de ViosCast: de podcast over de opleiding tot Verpleegkundig Specialist

De Verpleegkundig Specialist is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het werkveld in de ggz. Toch zijn veel verpleegkundigen in de ggz zich vaak niet bewust van deze mogelijkheid om door te groeien, of schrikken ze af op alles wat er bij de opleiding komt kijken.

Zonde, vinden Aron Vos en Lisa Elfes. Zij zitten in het tweede jaar van hun opleiding bij GGz Centraal. Om te laten zien wat de opleiding inhoudt, nemen ze je in hun korte podcastreeks mee in de sollicitatieprocedure en de beroepscompetenties van de Verpleegkundig specialist.

Luister hier naar de ViosCast

Verhalen, bellen en stellingen: de opzet van de podcast

Innovatie, wetenschappelijk onderzoek en een nieuwe manier van klinisch redeneren: er komt veel kijken bij de opleiding tot verpleegkundig specialist. In afleveringen van zo’n 25 minuten nemen Aron en Lisa je mee in de verschillende beroepscompetenties van de VS en vertellen hoe dat er in de praktijk uit ziet. Daarna bellen ze in iedere aflevering met een opleider of collega en beantwoorden ze korte stellingen over het onderwerp.

Waar kun je de ViosCast luisteren?

Luister hier direct naar de Vioscast. Ook kun je de podcast vinden op Spotify, Apple Podcast en andere podcast-apps. Abonneer je op het kanaal om niks te missen!