> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Naamsbekendheid penitentiaire inrichting als werkgever voor verpleegkundig specialist? Hulp gevraagd bij dit afstudeeronderzoek!

10 mei 2021

Mijn naam is Eline Prins en ik ben op dit moment bezig met mijn afstudeeronderzoek binnen de Penitentiaire Inrichting Zwolle. Hiervoor kan ik uw hulp goed gebruiken.

Naamsbekendheidsonderzoek

Mijn onderzoek gaat over de naamsbekendheid van de PI als werkgever voor onder andere verpleegkundig specialisten. PI Zwolle zou er graag achter komen of verpleegkundig specialisten in opleiding bekend zijn met de sector forensische zorg en specifiek deze werkgever. Er wordt niet per definitie reclame gemaakt voor de werkgever, dan wel dat we hopen een lichte interesse te wekken onder de aankomend verpleegkundig specialisten. Zo bevragen we onder andere de spontane naamsbekendheid, de organisaties die als eerste bij studenten opkomen als zij denken aan forensische zorg.

Mogelijkheid tot verspreiden enquête

Nu is mijn vraag of u als spreekbuis en aanspreekpunt voor en namens verpleegkundig specialisten, een mogelijkheid ziet om mijn enquête te verspreiden binnen het netwerk van V&VN VS (bijvoorbeeld middels een nieuwsbericht). Omdat ik zelf niet in dit werkveld zit, is het voor mij lastig om respondenten te vinden voor mijn enquête. Hiervoor ben ik volledig afhankelijk van beroepsverenigingen, opleidingsinstituten en bestaande netwerken van collega’s die wel een zorgfunctie hebben.

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

Naast het feit dat een hogere respons mijn onderzoek meer zal ondersteunen, zal het PI Zwolle ook helpen om een meer aantrekkelijk werkgeversmerk te creëren voor huidige en toekomstig verpleegkundig specialisten. De enquête duurt niet lang, slechts 4-6 minuten. Indien de enquête enkel geplaatst kan worden tegen een vergoeding, laat het gerust weten dan regel ik dat met mijn begeleidster. Mocht u de mogelijkheid zien en de bereidheid hebben om mijn enquête te verspreiden, dan kan dat eventueel middels het volgende bericht:

_________________________

𝑩𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒑𝒍𝒆𝒆𝒈𝒌𝒖𝒏𝒅𝒊𝒈 𝒔𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍𝒊𝒔𝒕 (in opleiding), 𝒉𝒐𝒆 𝒃𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 𝒃𝒆𝒏𝒕 𝒖 𝒎𝒆𝒕 𝒅𝒆𝒛𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒌𝒈𝒆𝒗𝒆𝒓?

Bent u in opleiding tot, of werkzaam verpleegkundig specialist? Dan kan ik uw hulp goed gebruiken! Wilt u deze enquête voor mij invullen? >> https://www.survio.com/survey/d/F3P8E4P2A2T5T3Y5J

Voor mijn afstuderen doe ik onderzoek naar de naamsbekendheid van mijn stageplek als potentiële werkgever voor zorgprofessionals. Niet alle mogelijke werkgevers komen automatisch naar voren als u nadenkt over een vervolgstap in uw carrière. Zonde! Met dit onderzoek hoop ik erachter te komen hoe deze werkgever in de markt ligt bij o.a. verpleegkundig specialisten, en waar zij als organisatie deze naamsbekendheid nog kunnen verbeteren.

De enquête duurt ongeveer 4-6 minuten. Het zou mij onwijs helpen als zoveel mogelijk mensen de enquête invullen. Uw antwoorden zullen anoniem worden verwerkt.

𝑨𝒍𝒗𝒂𝒔𝒕 𝒃𝒆𝒅𝒂𝒏𝒌𝒕 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒊𝒏𝒗𝒖𝒍𝒍𝒆𝒏!