> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Webinar Omgaan met toenemende stress in de zorg

31 januari 2021

Zorgmedewerkers gunnen hun patienten alle tijd, zorg en aandacht. Gun jij dat jezelf ook? 

Sinds de corona-uitbraak is de werkdruk en stress bij zorgmedewerkers toegenomen. Zeven op de tien verzorgenden en verpleegkundigen ervaart meer mentale belasting dan gewoonlijk. De meest voorkomende gevolgen: vermoeidheid, onzekerheid, stress, machteloosheid, rusteloosheid en slapeloosheid.Adviezen als ‘praat er over met je collega’s’, ‘geef je grenzen aan’ en ‘pak je rust’ zijn goed bedoeld, maar hiermee is het niet zomaar opgelost.

Hoe je overeind blijft in deze emotioneel, fysiek en mentaal pittige tijd leer je in het live webinar van Mark Venekamp op woensdagmiddag 10 februari. Mark geeft je in deze online bijeenkomst nieuwe inzichten en praktische handvatten die direct toepasbaar zijn en die jou helpen om beter om te gaan met de toenemende werkdruk en stress. 

  • Besteed één middag aandacht aan jouw mentale gezondheid en veerkracht
  • Geef jezelf deze met een 9 gewaardeerde training
  • Ontvang drie accreditatiepunten

Mark kan als geen ander je de kennis snel en goed laten opnemen. Door de interactieve training kan jij direct de kennis toepassen en je mentale veerkracht vergroten. Je kunt de training dan ook volgen vanuit persoonlijke motivatie, maar net zo goed in het belang van het team of de hele organisatie.

Aan de hand van vier pijlers leer je wat jij zelf kan doen om beter om te gaan met de toenemende werkdruk en stress:

  • Word baas over je brein
  • Volg je hart
  • Blijf jezelf
  • Groei in en met je team

Klik hier voor meer informatie