> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Start inschrijving 12de Jaarcongres V&VN VS verplaatst naar half mei

08 april 2020

Een bericht van de congrescommissie:

Ook vanuit huis werkt de congrescommissie van V&VN VS hard om de komende editie van het Jaarcongres te organiseren. Het Jaarcongres is gepland op 1 en 2 oktober 2020. Hoe mooi zou het zijn om elkaar dan weer te kunnen treffen!

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, sprekers, standhouders en andere betrokkenen zijn natuurlijk onze eerste prioriteit. Daarom houden we de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van de overheden en het RIVM goed in de gaten. Om die reden zullen we de inschrijving voor het Jaarcongres pas medio mei openen.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte. Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar.

Meer informatie over het Jaarcongres vind je op www.jaarcongresvenvnvs.nl en in de app.

Bart Huybrechts, voorzitter congrescommissie