> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Consensusdocument SEH een feit!

06 februari 2020

Op 4 februari jl. werd het consensusdocument ‘Taakherschikking in de Spoedeisende Geneeskunde’ ondertekend. David Baden (NVSHA), Irma de Hoop (V&VN VS) en Rianne Rijsdijk (NAPA) ondertekenden onder toeziend oog van een afvaardiging van de werkgroep het document.

De gezamenlijke ondertekening is een mooi startpunt voor verdere samenwerking. We gaan op korte termijn met elkaar een commissie oprichten binnen de NVSHA waarin SEH-artsen, PA’s en verpleegkundig specialisten samen protocollen, richtlijnen en EPA’s gaan ontwikkelen”, zegt David Baden. 

NVSHA, V&VN VS en NAPA bedanken de werkgroepleden David Baden, Bianca van den Berg, Bart Huybrechts, Ilse de Vries, Mariska Zwartsenburg, Anita Moes, Caroline Smits, Christian Heringhaus, voor de fijne samenwerking en het tot stand te brengen van het consensusdocument.

Het document staat op de website van V&VN VS in de database taakherschikking (inloggen voor leden) en kan ook hier worden gedownload.

Bart Huybrechts en Ilse de Vries namen voor V&VN Verpleegkundig Specialisten deel aan de werkgroep die het consensusdocument SEH heeft ontwikkeld.