> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nieuwsbrief VSR november 2019

19 november 2019

De nieuwsbrief van het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van november 2019 is verstuurd aan alle verpleegkundig specialisten in Nederland. V&VN VS verspreidt deze nieuwsbrief ook via haar website, om het bereik ervan te vergroten. Hoewel V&VN VS en het VSR onafhankelijk van elkaar opereren, hebben hun beider activiteiten wel duidelijke raakvlakken en wordt er, waar mogelijk, samengewerkt om de positie van de verpleegkundig specialist te versterken.

Nieuwsbrief 19 november 2019

Wanneer kan ik mij registreren als VS?

Wanneer je de MANP-opleiding succesvol hebt afgerond, kun je je registreren als verpleegkundig specialist. Om je verzoek tot registratie in behandeling te kunnen nemen, dien je het getuigschrift en een eventuele eindverklaring aan te leveren.

Lees verder

Waarvoor dient een beleidsregel?

Heb je vragen over de eisen voor herregistratie? Vraag je je af of hoe het zit met de regelgeving omtrent registratie of erkenningen? Je vindt deze informatie in de beleidsregels.

Lees verder

Speerpunten 2020 RSV

Wil je weten wat de plannen van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) zijn voor 2020? Lees dan over de speerpunten die voor het komende jaar zijn beschreven.

Lees verder

Visitatoren gezocht!

De Visitatiecommissie RSV is op zoek naar nieuwe visitatoren. De werving is gericht op verpleegkundig specialisten met ervaring als praktijkopleider of leermeester, die een bijdrage willen leveren aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van het praktijkonderwijs voor verpleegkundigen in opleiding tot specialist (viossen).

Lees verder

Deze nieuwsbrief bevat berichten van het College Specialismen Verpleegkunde en de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde.

Contact

Tel:     (030) 291 90 50
E-mail: [email protected]

Het Verpleegkundig Specialisten Register is telefonisch bereikbaar via V&VN op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.