> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Jaarcongres: bijna 1.000 deelnemers!

22 september 2019

Het 11de jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten komt steeds dichterbij. En ditmaal gaan we richting de 1.000 deelnemers. Dat zou een nieuwe mijlpaal zijn. Niet eerder zouden we zo veel verpleegkundig specialisten op een nationaal congres verwelkomen.

Het thema van het jaarcongres is ‘inspreren en excelleren’. Daarom staan de plenaire sessies in het teken van ‘learning by excellence’, leiderschap, tucht en klachten en inspireert André Kuipers door zijn ruimtelijke inzichten met ons te delen.

Je kunt nog ruim 2 weken inschrijven voor het Jaarcongres V&VN VS.
Bij 1.000 deelnemers mogen wij namens de V&VN VS een gratis deelname voor het 12de Jaarcongres V&VN VS 2020 verloten onder de ingeschreven deelnemers!

Tijdens de opening van vrijdag 4 oktober maken we bekend of we dit aantal deelnemers gehaald hebben en zal de voorzitter van V&VN Verpleegkundig Specialisten Irma de Hoop de prijs overhandigen aan de winnaar.

Dus: schrijf je vandaag nog in. Er is ook nog plaats voor jou! Ga daarvoor naar de website van het jaarcongres. Daar vind je alles over het programma en de mogelijkheden je in te schrijven voor de parallelsessies!