> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Jaarcongres: schrijf je in!

26 augustus 2019

Het nadert nu echt rap, het 11de jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten. Op 3 en 4 oktober aanstaande is het thema ‘inspireren en excelleren’. Je kunt je nog tot en met 1 september aanstaande inschrijven met korting. Als lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten krijg je sowieso korting op de toegang, maar schrijf je je vóór 2 september in, dan krijg je extra korting.

De plenaire sprekers vertellen hun verhaal dat te maken heeft met inspireren (André Kuipers) of excelleren (leiderschap – Niek van den Adel, kwaliteit – Mariska Zwartsenburg en omgaan met klachten – Martin Appeloo).

Daarnaast zijn er 66 parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen: van hematologie tot het tuchtcollege, en van de Leergang Strategie & Positionering Verpleegkundig Specialisten tot leiderschap in de eerstelijn en lichamelijk onderzoek bij de verslaafde patiënt. Met recht voor ieder wat wils. En een goede gelegenheid om je ook in de breedte van je beroep op de hoogte te houden!

Lees hieronder meer over het programma en over het inschrijven. Meer informatie is beschikbaar op de website van het jaarcongres.

Programma

Klik hier voor het programma.

Klik hier voor informatie over de pleneaire sprekers.

Inschrijftarieven:

Inschrijving  vóór 2 september 2019 1 dagbeide dagen
V&VN VS Leden*155,00275,00
Niet leden245,00395,00
Inschrijving  vanaf 2 september 20191 dagbeide dagen
V&VN VS Leden*195,00350,00
Niet leden295,00475,00

* Let op: om in aanmerking te komen voor het ledentarief als lid van de V&VN VS is het noodzakelijk dat u ook lid bent van de afdeling V&VN Verpleegkundig Specialisten. Het algemene lidmaatschap van de V&VN is hiervoor niet voldoende. Klik hier voor meer informatie. 

Annulering:
Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering tot en met 13 september vindt restitutie plaats onder aftrek van EUR 35 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Diner:
Op donderdag 3 oktober vindt het diner plaats in de Zeemeeuw in Noordwijk aan Zee. De eigen bijdrage hiervoor bedraagt EUR 55. U kunt online inschrijven voor het diner.

Hotelaccommodatie:
In NH Leeuwenhorst zijn hotelkamers gereserveerd voor deelnemers van het jaarcongres V&VN VS. Hotelreserveringen worden in volgorde van binnenkomst behandeld (vol=vol!)
1 persoonskamer: EUR 127,50
2 persoonskamer: EUR 149,50
De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Tot en met 13 september kunt u uw hotelovernachting kosteloos annuleren.
Na deze datum is dit niet meer mogelijk.