> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Verplegen in 2030? Denk mee over visie!

05 december 2018

Hoe ziet jouw werk als verpleegkundig specialist er over 10 jaar uit? Is jouw collega een robot? Weet jij alles over hoe je een leven lang gezond blijft? Vervaagt het verschil tussen verpleegkundig specialisten en artsen nog meer? Moeten we door stijgende zorgkosten en een vergrijzend Nederland steeds meer zorgtaken overlaten aan vrijwilligers, mantelzorgers en de vrije markt? Hebben alle zorginstellingen een verzorgende, verpleegkundige of verpleegkundig specialist in hun raad van bestuur of directie? Wat is ons aanbod aan Nederland? Denk mee!

V&VN werkt aan een toekomstbestendige visie op verplegen en verzorgen. Voor de ontwikkeling van deze visie zijn en worden bijeenkomsten met verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten georganiseerd. In de bijeenkomsten wordt inhoudelijk in gesprek en discussie gegaan beroepsgenoten over bepalende onderwerpen en thema’s rond verplegen en verzorgen. Je draagt dus direct bij aan de vorming van een landelijke visie op verplegen en verzorgen. Ook de verpleegkundig specialist is hier nadrukkelijk deel van!

We zoeken verpleegkundig specialisten die mee willen denken. Er is nog één bijeenkomst met verpleegkundig specialisten gepland. Twee bijeenkomsten met verpleegkundig specialisten hebben al eerder plaatsgevonden.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 van 17.00 – 19.00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van V&VN, Churchilllaan 11 te Utrecht (11e etage). Reiskosten worden vergoed.

Meld je aan om mee te denken! Mail dat je de bijeenkomst wilt bijwonen (graag datum vermelden) aan Rosa Mennes (projectmedewerker) via [email protected]. Schroom niet om haar bij verdere vragen te benaderen!