> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nieuwsbrief VSR oktober 2018

11 november 2018

De nieuwsbrief van het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van oktober 2018 is verstuurd aan alle verpleegkundig specialisten in Nederland. V&VN VS verspreidt deze nieuwsbrief ook via haar website, om het bereik ervan te vergroten. Hoewel V&VN VS en het VSR onafhankelijk van elkaar opereren, hebben hun beider activiteiten wel duidelijke raakvlakken en wordt er, waar mogelijk, samengewerkt om de positie van de verpleegkundig specialist te versterken.

 

Nieuwsbrief 16 oktober 2018

Doe mee! Onderzoek naar positionering NP

De Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) heeft contact gelegd met onderzoekers van het ICN NP/APN netwerk. Zij werken momenteel aan een vergelijkend onderzoek naar de praktijk, opleiding, regulering en certificering van nurse practitioners wereldwijd. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Lees verder

VS op de kaart gezet tijdens ICN NP/APN Congres

De RSV en het CSV kijken met plezier terug op het 10e ICN NP/APN congres in Rotterdam. Tijdens het congres bleek dat de wettelijke verankering van het beroep en de systematiek van het register een zeer stevige basis heeft in Nederland ten opzichte van de meeste andere landen in de wereld.

Lees verder

Werkgroep intercollegiale toetsing van start

De werkgroep intercollegiale toetsing (ICT) gaat van start. Deze werkgroep, die volledig bestaat uit verpleegkundig specialisten, adviseert de RSV over de nieuwe aanpak voor ICT. Die houdt in dat er gewerkt wordt met moderatoren (bevoegde verpleegkundig specialisten) die de kwaliteit van de ICT bewaken.

Lees verder

 

Deze nieuwsbrief bevat berichten van het College Specialismen Verpleegkunde en de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde.

Contact

Tel:     (030) 291 90 50
E-mail: [email protected]

Het Verpleegkundig Specialisten Register is telefonisch bereikbaar via V&VN op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.