> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Nieuwsbrief VSR juni 2018

02 juli 2018

De nieuwsbrief van het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) van juni 2018 is verstuurd aan alle verpleegkundig specialisten in Nederland. V&VN VS verspreidt deze nieuwsbrief ook via haar website, om het bereik ervan te vergroten. Hoewel V&VN VS en het VSR onafhankelijk van elkaar opereren, hebben hun beider activiteiten wel duidelijke raakvlakken en wordt er, waar mogelijk, samengewerkt om de positie van de verpleegkundig specialist te versterken.

Nieuwsbrief 14 juni 2018

Werken als verpleegkundig specialist

Omdat er regelmatig vragen worden gesteld over de wettelijke kaders van het beroep van de verpleegkundig specialist, heeft de RSV een nieuwe brochure ontwikkeld: ‘Werken als verpleegkundig specialist’.

Lees verder
Herregistratie als vios in BIG-register

Verpleegkundigen in opleiding tot specialist (vios) hebben een aanstelling voor ten minste 32 uur week. Heb je voorafgaand aan jouw opleiding ook gewerkt als verpleegkundige, dan voldoe je waarschijnlijk aan de herregistratie-eis in het BIG-register.

Lees verder
Herregistratie als VS in BIG-register

Omdat de eisen voor registratie en herregistratie in het Verpleegkundig Specialisten Register zwaarder zijn dan de eisen van het BIG-register, hoeven geregistreerde VS-en géén herregistratie aan te vragen in het BIG-register.

Lees verder
Laatste oproep voor verbetersuggesties ODA
Binnenkort start de werkgroep ODA, die zich zal richten op de evaluatie van de activiteiten die vallen onder de overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA). Dus ben jij van mening dat bepaalde activiteiten in de beleidsregel ODA ontbreken of dat de waardering van een bepaalde ODA zou moeten worden aangepast? Laat het ons dan weten! Lees verder
 

Vios voorbereiden op registratie

Speciaal voor alle vios die eerdaags hopen af te studeren, heeft de RSV een filmpje laten ontwikkelen. De animatie geeft uitleg over de toekomstige registratie en de daaraan verbonden herregistratie vijf jaar later.

Bekijk het filmpje

Deze nieuwsbrief bevat berichten van het College Specialismen Verpleegkunde en de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde.

Contact

Tel:     (030) 291 90 50
E-mail: [email protected]

Het Verpleegkundig Specialisten Register is telefonisch bereikbaar via V&VN op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.