> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Onderzoek informatiebehoefte VS door farmacie

02 mei 2018

De farmaceutische zorg verandert snel, nieuwe inzichten en ontwikkelingen beïnvloeden de manier van werken. Als professional in de zorg wil je graag op de hoogte blijven van deze veranderingen. Voor organisaties die informatie verspreiden is het op dit moment nog niet bekend hoe de beroepsgroep verpleegkundig specialisten zichzelf informeert en hoe zij door anderen geïnformeerd willen worden. Het is de bedoeling van dit onderzoek om daar inzicht in te krijgen en zo op wensen van verpleegkundig specialisten in te kunnen spelen.

V&VN Verpleegkundig Specialisten is benaderd door Lars van Putten, student Farmakunde van de Hogeschool Utrecht, om bekendheid te geven aan de vragenlijst die hij ten behoeve van zijn afstudeeronderzoek onder verpleegkundig specialisten wil verspreiden.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Lars van Putten, student Farmakunde aan de Hogeschool van Utrecht, in opdracht van Novartis Pharma BV. De resultaten zullen na verwerking openbaar worden gemaakt en mogelijk ook van toegevoegde waarde zijn voor andere organisaties binnen de zorg.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. De vragenlijst is anoniem en de resultaten worden zo verwerkt dat deze niet herleidbaar zijn tot uw persoon. U kunt de vragenlijst ook op uw mobiel of tablet invullen. Dit kan tot 19 mei aanstaande.

U kunt de vragenlijst hier vinden.