> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

V&VN VS feliciteert 2.500ste lid!

04 februari 2018

Op vrijdag 2 februari 2018 feliciteerden voorzitter Irma de Hoop en secretaris Jaap Kappert van V&VN Verpleegkundig Specialisten het 2.500ste lid van onze afdeling, VioS Karen Lugtenburg, werkzaam binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen. Karen en een aantal van haar teamleden werden getrakteerd op een mooie taart en enkele woorden van de voorzitter. Voor de gelegenheid waren onder meer hoofdopleider MANP van de Hanzehogeschool Roos Nieweg en prof. dr. Petrie Roodbol aanwezig.

V&VN Verpleegkundig Specialisten is ontzettend blij met het bereiken van de mijlpaal van 2.500 leden, ongeveer anderhalf jaar na het verwelkomen van het 2.000ste lid (ook al in de provincie Groningen). Met 2.500 verpleegkundig specialisten zorgt het bestuur samen met V&VN voor landelijke vertegenwoordiging van de verpleegkundig specialist aan bestuurstafels.

Naast taart, bloemen en een bezoek van het bestuur kreeg Karen Lugtenburg een gratis jaarlidmaatschap van de afdeling en van V&VN (ter waarde van €150,00) en daarnaast gratis toegang tot het ICN NP/APN congres in Rotterdam van 26-29 augustus 2018!

Karen ontdekte de voordelen van het lidmaatschap van V&VN Verpleegkundig Specialisten:

  • vertegenwoordiging van de verpleegkundig specialist
  • belangenbehartiging
  • 4x per jaar het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist
  • mogelijkheid voor geaccrediteerde nascholing via het vakblad
  • korting op het jaarcongres van V&VN VS (dit jaar gecombineerd met het ICN NP/APN congres)
  • delen van kennis en ervaring via de netwerken

Nog geen lid of ken je een collega die nog geen lid is? Word lid en spreek met elkaar over het belang van collectieve vertegenwoordiging voor de positionering van ons beroep!

V.l.n.r. Secretaris Jaap Kappert, Karen Lugtenburg en voorzitter Irma de Hoop.