> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

VS op Zorgkaart Nederland?

19 december 2017

Binnen het zorglandschap is de verpleegkundig specialist uiteraard niet meer weg te denken. Maar nog relatief weinig patiënten zijn bekend met de functie verpleegkundig specialist. Ja, ze kennen jou, hun verpleegkundig specialist en meestal wordt je gewaardeerd door patiënten. Maar kennen andere patiënten jou en de waardering die je krijgt ook? Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Een actie die aan de bekendheid van verpleegkundig specialisten zou kunnen bijdragen en die de waardering die patiënten voor verpleegkundig specialisten hebben zou kunnen tonen aan een breder publiek is een waardering van een patiënt op Zorgkaart Nederland. Hiervoor moet je je als zorgverlener wel zelf aanmelden. Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland waar je je als zorgverlener kan registeren en waar patiënten zorgverleners kunnen waarderen.

Reeds 214 verpleegkundig specialisten registreerden zich op Zorgkaart Nederland en stelden zich open voor feedback van patiënten. Een idee om ons prachtige vak bij het bredere publiek verder onder de aandacht te brengen. Uiteraard is het aan iedere verpleegkundig specialist zelf om een afweging te maken of hij of zij zich wil registreren op Zorgkaart Nederland. Dit heeft voor- en nadelen, maar zet je als zorgverlener in ieder geval op de kaart!

Lees hier meer over de doelstellingen van Zorgkaart Nederland.