> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Wij hebben de wereld iets te vertellen!

15 november 2017

Beste collega’s,

Wij, verpleegkundig specialisten uit Nederland, hebben de wereld iets te vertellen.
De plek die wij innemen in de gezondheidszorg, de wettelijke kaders en manier waarop wij ons werk doen zijn uniek.
Wat wij met zijn allen hebben bereikt, is voor andere landen vaak nog een stip op de horizon.
Deel dit en inspireer je (buitenlandse) collega’s.
Vertel over je werk, je onderzoek of je innovatie en dien uiterlijk 29 november een abstract in voor het 10e internationale ICN NP/APN congres.

Met vriendelijke groet,

drs. I.H. (Irma) de Hoop MANP, MHC&SW
Voorzitter V&VN VS

 

Geef gehoor aan de uitnodiging van de voorzitter van de beroepsvereniging V&VN VS Irma de Hoop!

Verpleegkundig specialisten in Nederland ontwikkelen in de dagelijkse praktijk. ‘best practices’. Het congres is de aangewezen plek om deze kennis te delen met onze collega’s uit de hele wereld. Aarzel niet en dien je abstract in om zo onze professionele bekwaamheid, ontwikkelingen en ervaringen te delen met de rest van de wereld.

Indrukwekkende sprekers
Het thema van het congres is ‘Bridging the gap’, waarbij specifiek aandacht wordt geschonken aan de rol van de verpleegkundig specialist in de veranderende gezondheidszorg, leiderschap en interprofessionele  samenwerking.
Inmiddels hebben al veel grote namen toegezegd te komen spreken op het congres. Zo zal Nico van Meeteren je meenemen in de zorgtechnologie en e-health mogelijkheden in de veranderende gezondheidszorg. Pauline Meurs zal toelichten hoe we in goede samenwerking op politiek bestuurlijk niveau de rol van regiebehandelaar voor de verpleegkundig specialist hebben vastgelegd en de kwaliteitseisen die daarmee gepaard gaan.
Daarnaast zullen gerenommeerde internationale sprekers het podium betreden om te spreken over de huidige ontwikkelingen en de kansen voor de verpleegkundig specialisten. Zie het programma op de website voor alle sprekers en de onderwerpen die zij zullen bespreken.

Praktijkinstellingen
Tijdens het congres zullen diverse praktijkinstellingen hun deuren openen om deelnemers een rondleiding te geven en meer te vertellen over de rol van de verpleegkundig specialist.

Netwerkbijeenkomsten
Op de openingsdag zullen allerlei netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd, waar je je collega’s van hetzelfde expertisegebied kan ontmoeten; de ultieme gelegenheid kennis uit te wisselen en om robuuste kennisnetwerken op de zetten, zowel nationaal als internationaal.

Al met al een prachtige en unieke gelegenheid om op wereldniveau je kennis en netwerk te vergroten. En….om de wereld te vertellen wat wij inmiddels hebben bereikt. Daarom ondersteun ik de uitnodiging van Irma de Hoop van harte: dien uiterlijk 29 november je abstract in.

 

Met vriendelijke groet en graag tot in Rotterdam,

drs. M.C.A. (Riet) van Dommelen 
Voorzitter Organising Committee
10th ICN NP/APN Conference

Klik hier om je abstract in te dienen!