> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

9de Jaarcongres V&VN VS. Schrijf je in!

22 juli 2017

Op 5 en 6 oktober 2017 vindt alweer het 9de Jaarcongres van V&VN Verpleegkundig Specialisten plaats in Congrescentrum Papendal te Arnhem. Het thema is dit jaar “Together into the future”. Zoals het thema van het congres al doet vermoeden staat samenwerking dit jaar centraal. Dit kan gaan om de samenwerking tussen collega verpleegkundigen en verzorgenden, maar zeer zeker ook om de andere disciplines waarmee wij als verpleegkundig specialisten samenwerken. Zoals we de afgelopen periode hebben mogen concluderen, zien we dat alle onderzoeken naar de functionaliteit en doelmatigheid van de verpleegkundig specialist positief hebben uitgepakt. De verpleegkundig specialist en daarmee ook haar zelfstandige bevoegdheid tot het indiceren van voorbehouden handelingen, is daarop verankerd in de wet. Hoe mooi is het dat we nu kunnen zeggen:

“De verpleegkundig specialist is dáár; laten we samenwerken!”

Tijdens het 9de jaarcongres gaan we in het plenaire programma in op bovenstaande thema en verzoeken we de workshopleiders om bovenstaand gedachtengoed in hun workshop/masterclass te verwerken. Ook zullen we, net als vorig jaar, proberen de workshops en masterclasses voor een zo breed mogelijk publiek aan te bieden.

Voor het tweede jaar op rij heeft u weer de mogelijkheid om uw collega te nomineren voor de Els Borst Prijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt heeft voor de ontwikkeling van het beroep van verpleegkundig specialist. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €500 en een oorkonde. Uiteraard verzoeken wij u ook weer een bijdrage te leveren door uw abstract in te dienen. De opleidingsinstituten zijn benaderd om één van hun beste studenten een podium te geven tijdens de pitches van de Beste Masterthese.

Meer informatie over het gevarieerde programma van het jaarcongres vindt u op de website www.jaarcongresvenvnvs.nl. Ook vindt u daar meer informatie over het indienen van een abstract, het nomineren voor de Els Borst Prijs en het indienen van een masterthese. Hopelijk tot ziens op het jaarcongres!

 

Netwerkavond

Donderdagavond 5 oktober is een netwerkavond gepland. Kosten: €50 (incl. diner & feest)
Bij inschrijving kunt u kenbaar maken of u deel wilt nemen.

 

Inschrijftarieven t/m 1 september 2017

Eén dag
V&VN VS Leden €152,25
Niet-leden €242

Twee dagen
V&VN VS Leden €267,75
Niet-leden €379,50

Tarieven na 1 september 2017

Eén dag
V&VN VS Leden €194,25
Niet-leden €286

Twee dagen
V&VN VS Leden €336
Niet-leden €462

 

Schrijf je dus nu in!