> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Eindresultaten NURSE-CC

30 mei 2017

Na vijf jaar komt het einde in zicht van het onderzoeksprogramma NURSE-CC (gefinancierd door ZonMw – Tussen Weten & Doen II) – een gezamenlijke inspanning van Hogeschool Rotterdam, Erasmus MC en iBMG (EUR).

In de laatste nieuwsbrief van het project leest u meer over de onderzoeksresultaten, waarbij ook de verpleegkundig specialist ruimschoots een rol heeft.

Wilt u meer lezen over de onderzoeksprojecten die zijn uitgevoerd binnen NURSE-CC, dan verwijzen we u graag naar de website. Onder resultaten vindt u de laatste nieuwsbrief alsmede de oude nieuwsbrieven.

Binnen enkele weken gaat ook de kopij voor het leerboek “Verpleegkundige ondersteuning van zelfmanagement en eigen regie” naar de uitgever (BSL). Het boek verschijnt in het najaar. In de nieuwsbrief kunt u meer lezen over de inhoud en de opzet van het boek.  Het boek plus de bijbehorende online leeromgeving met echte films en verhalen gaat vooral over de vraag: Zelfmanagement van een patiënt ondersteunen, samen beslissen of eigen regie bevorderen: HOE doe je dat eigenlijk?