> Word lid > Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsberichten

> Alle berichten bekijken

Dé Verpleegkundig Specialist 01-2017

29 maart 2017

Deze week verschijnt het eerste nummer van het vakblad Dé Verpleegkundig Specialist van 2017. Het bijzondere aan dit eerste nummer van dit jaar is dat het een nieuwe opmaak heeft, en voortaan wordt uitgegeven door Prelum. Ook is het vanaf dit eerste nummer mogelijk om geaccrediteerde nascholingspunten te behalen bij het vakblad, twee per editie met een totaal van acht per jaar.

V&VN VS is erg blij om geaccrediteerde nascholing bij het vakblad te kunnen aanbieden, met een aanzienlijke ledenkorting! Over de werkwijze van het plusabonnement dat u nodig hebt voor het behalen van de nascholingspunten krijgt u als lid van V&VN VS donderdag middels een extra nieuwsbrief bericht. Ook wordt u verder geïnformeerd via een mailing.

Ook heeft u als het goed is een inlogcode gekregen voor de nieuwe website van het vakblad. Op deze website (www.vakblad-dvs.nl) kunt u, als u bent ingelogd, de digitale nummers van het vakblad bekijken en de nascholingstoetsen maken. Dat laatste indien u een plusabonnement hebt. Indien u wel lid bent van V&VN VS en geen inlogcode voor het vakblad hebt gekregen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.